WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

De schoonmaakservice van Select Cleaning is in verschillende typen dienstverlening geschikt voor bedrijven. Of u nu voor één dag in de maand gebruik wilt maken van onze schoonmaakservice of gedurende meerdere dagen per week, wij stellen graag een passend pakket voor u samen.

Zonnepanelen reiniging

Op zoek naar zonnepanelen reiniging? Zonnepanelen zijn een duurzame investering voor uw bedrijf waar u natuurlijk alles uit wilt halen.

Meer informatie

Specialistische reiniging

Schoonmaken is in veel gevallen werk voor specialisten. Zeker als het gaat om de reiniging van kritieke onderdelen binnen uw bedrijfspand.

Meer informatie

Schoonmaak onderhoud

Schoonmaakonderhoud, wat betekent dit precies bij Select Cleaning? Wij weten hoe belangrijk het hebben van een schone werkomgeving is

Meer informatie

Glazenwasser inhuren bij Select Cleaning

Een glazenwasser inhuren om uw pand weer helemaal te laten stralen, dat kan bij ons. Uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf

Meer informatie

Tapijt reinigen

De vloer, een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw pand.

Meer informatie

Bouwoplevering schoonmaak

Een opleveringsschoonmaak is de laatste maar zeker niet minst belangrijke taak na een bouw of renovatie.

Meer informatie

Dakgoot schoonmaak

Het reinigen van de dakgoot is meer dan schoonmaak alleen. Het is namelijk noodzakelijk om tijdig uw dakgoten te laten schoonmaken.

Meer informatie
WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in. Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen. Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen. Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
Meer over ons Schoonmaak offerte

Dakgoot schoonmaken op kantoor

De zomer ligt inmiddels achter de rug, de herfst is in aantocht. Herfst betekent meer regen, vallende bladeren en daardoor dus ook meer vuil op het dak en in de dakgoot.

Meer informatie

Een gezonde en veilige werkplek

Een schone en gezonde werkplek draagt bij aan goede resultaten van werknemers. Ze zijn niet alleen gelukkiger, ze worden ook minder snel ziek.

Meer informatie

4 tips voor een schoon klaslokaal

Een schoon klaslokaal is niet alleen fijn, maar ook erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers wordt tegengegaan.

Meer informatie