Onze diensten

Glazenwasser inhuren

Op zoek naar een glazenwasser? Voor een enkele keer of periodiek? Vraag vandaag nog een offerte op maat aan.

Tapijt reinigen

Flinke vlek in het tapijt op kantoor of gewoon even een grondige onderhoudsbeurt? Niks is ons te gek.

Schoonmaak onderhoud

Op zoek naar kwalitatieve schoonmaak voor bij u op kantoor of in het bedrijf? Vanaf 1 dag in de week.

Specialistische reiniging

Machines, medische apparatuur of andere specialistische reiniging laten doen? Geen punt. Bekijk de mogelijkheden.

Schoorsteen vegen

Oud pand en nog een schoorsteen? Geen probleem met onze schoorsteenvegers. Bekijk de mogelijkheden.

Bouwoplevering schoonmaak

Net of klaar met de bouw of verbouwing? Begin op een schone werkplek. Wij hebben zeer ervaren opleveringsteams.

Glazenwasser inhuren

Glasbewassing door glazenwassers is een belangrijk element in onze schoonmaakservice. Binnen in uw pand moet het brandschoon zijn, maar het is net zo prettig om naar een strak blauwe lucht te kijken door een heldere raampartij. Onze glazenwassers maken gebruik van kwaliteitsmaterialen om vetvrij en krasvrij te werk te gaan. Meer weten over een glazenwasser inhuren?

profile picture

Tapijt reinigen

Geen schoonmaakservice is volledig als je niet goed zorg draagt voor tapijtreiniging. Select Cleaning heeft jarenlange ervaring en is zeer bekwaam in het tapijt reinigen van allerlei soorten tapijt. Geen tapijt is dan ook te vies om weer volledig schoon te krijgen. Als schoonmaakbedrijf uit de tapijtstad van Nederland, is uw tapijt bij ons in goede handen. Meer weten over tapijt reinigen?

profile picture

Schoonmaak onderhoud

Een schoonmaakservice is niet relevant als je geen structureel onderhoud aanbiedt. Bij Select Cleaning kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten en zodoende blijvend verzekerd blijven van een goede ouderwets sterke schoonmaak. Meer weten over algemeen schoonmaakonderhoud?

profile picture

Specialistische reiniging

Moeten er flinke machineparken of productielijnen schoon gemaakt worden? Select Cleaning is specialist in het schoonmaken met fabriekshallen, bedrijfspanden en bijbehorende machines. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees meer over onze oplossingen voor specialistische reiniging.

profile picture

Bouwoplevering schoonmaak

Op zoek naar een specialist voor bouwoplevering schoonmaak? Select Cleaning helpt u graag met de opleveringsreiniging van uw nieuwbouw of renovatie project. Lees meer over bouwoplevering schoonmaak.

profile picture

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot verstopt? Dat blijven lastige dingen om op te lossen. Wij kunnen uw dakgoten ontstoppen, maar liever nog preventief schoonmaken zodat de verstopping niet eens plaats vindt. Bel ons op 038 - 7600078 voor de mogelijkheden.

profile picture

Schoorsteen vegen

Bestaan schoorsteenvegers nog? Ja hoor, het blijft een noodzakelijke schoonmaak omdat simpelweg schoorstenen nog steeds gebruikt worden en dus erg vies kunnen worden. Select Cleaning heeft schoorsteenvegers die de schoorsteen weer schoon kunnen maken. Lees meer over schoorsteen vegen.

profile picture

Geinteresseerd?Neem contact op!

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke en eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijk contact