WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Schoonmaak onderhoud

Schoonmaakonderhoud, wat betekent dit precies bij Select Cleaning? Wij weten hoe belangrijk het hebben van een schone werkomgeving is. Niet alleen voor de veiligheid van medewerkers maar ook voor de uitstraling van een pand en de werksfeer. Met schoonmaakonderhoud zorgen wij er op periodieke basis voor dat uw pand gereinigd is.

Het goed schoonmaken met oog voor detail dat is onze prioriteit. Kiest u voor schoonmaakonderhoud van Select Cleaning dan maken wij op frequente basis schoon. Dagelijks, wekelijks of maandelijks, net wat past bij uw persoonlijke situatie. Van kantoor en bedrijfspand tot schoolgebouw en winkel. Wij denken graag met u mee en zetten onze expertise in om een schoonmaakschema op maat te maken. Wij wensen een schone werkomgeving voor iedereen, daar zetten wij ons voor in met schoonmaakonderhoud.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in. Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen. Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen. Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
Meer over ons Schoonmaak offerte

Dakgoot schoonmaken op kantoor

De zomer ligt inmiddels achter de rug, de herfst is in aantocht. Herfst betekent meer regen, vallende bladeren en daardoor dus ook meer vuil op het dak en in de dakgoot.

Meer informatie

Een gezonde en veilige werkplek

Een schone en gezonde werkplek draagt bij aan goede resultaten van werknemers. Ze zijn niet alleen gelukkiger, ze worden ook minder snel ziek.

Meer informatie

4 tips voor een schoon klaslokaal

Een schoon klaslokaal is niet alleen fijn, maar ook erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers wordt tegengegaan.

Meer informatie