Schoonmaak onderhoud

Schoonmaakonderhoud, wat betekent dit precies bij Select Cleaning? Wij weten hoe belangrijk het hebben van een schone werkomgeving is. Niet alleen voor de veiligheid van medewerkers maar ook voor de uitstraling van een pand en de werksfeer. Met schoonmaakonderhoud zorgen wij er op periodieke basis voor dat uw pand gereinigd is.

Het goed schoonmaken met oog voor detail dat is onze prioriteit. Kiest u voor schoonmaakonderhoud van Select Cleaning dan maken wij op frequente basis schoon. Dagelijks, wekelijks of maandelijks, net wat past bij uw persoonlijke situatie. Van kantoor en bedrijfspand tot schoolgebouw en winkel. Wij denken graag met u mee en zetten onze expertise in om een schoonmaakschema op maat te maken. Wij wensen een schone werkomgeving voor iedereen, daar zetten wij ons voor in met schoonmaakonderhoud.

Schoonmaakonderhoud bij Select Cleaning

Zo werkt het

We nemen contact met u op en we komen naar u toe

Door middel van een persoonlijke telefonische intake kunnen wij een goed beeld vormen van uw wensen. We bespreken de mogelijkheden voor het schoonmaakonderhoud van uw pand. Daarin bekijken we ook de frequentie en tijdslots van de schoonmaakwerkzaamheden.

Hierna volgt een bezoek op locatie zodat wij precies weten welke expertise van ons gevraagd wordt voor het juist reinigen van uw pand.

Scherpe offerte en gunstige voorwaarden

Bij Select Cleaning hanteren we gunstige tarieven voor schoonmaakonderhoud. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden omdat wij flexibel zijn in het maken van afspraken tijdens de samenwerking. Wij leggen graag meer uit over deze gunstige voorwaarden tijdens een gesprek.

Een plan op maat. We gaan aan de slag.

Een schone ruimte is van groot belang voor u, uw medewerkers en bezoekers. Daarom gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. U ontvangt een plan op maat waarna onze schoonmaakmedewerkers het schoonmaakonderhoud van uw pand uitvoeren.

U kunt hier een offerte voor schoonmaak onderhoud aanvragen

Onze schoonmakers verstaan hun vak als geen ander. Met oog voor detail en natuurlijk altijd binnen de laatste hygiëne richtlijnen. Kom hier in contact met uw toekomstige schoonmaakteam of vraag alvast een offerte aan voor het schoonmaakonderhoud van uw pand.

Heeft u nog vragen, stel ze gerust. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.