WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Specialistische reiniging

Schoonmaken is in veel gevallen werk voor specialisten. Zeker als het gaat om de reiniging van kritieke onderdelen binnen uw bedrijfspand. Wij hebben de juiste kennis en materialen in huis om uw specialistische klus uit te voeren.

Bij ons kunt u terecht voor de reiniging van specifieke ruimtes en onderdelen binnen uw bedrijf. Waaronder glas en geveltapijt en zonnepaneel reiniging. Wij weten dat elke schoonmaakklus vraagt om een andere aanpak. Daarom bekijken wij uw aanvraag zorgvuldig en stemmen hier onze specialistische aanpak op af. Met altijd als resultaat dat u en uw medewerkers weer aan de slag kunnen op een volledig gereinigde en dus veilige werkplek.

Meer nodig dan specialistische reiniging?

Wilt u specialistische reiniging laten doen door ons, maar bent u ook meteen nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact met ons op via 038-7600078 of vraag een volledige schoonmaak offerte aan.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in. Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen. Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen. Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
Meer over ons Schoonmaak offerte

Dakgoot schoonmaken op kantoor

De zomer ligt inmiddels achter de rug, de herfst is in aantocht. Herfst betekent meer regen, vallende bladeren en daardoor dus ook meer vuil op het dak en in de dakgoot.

Meer informatie

Een gezonde en veilige werkplek

Een schone en gezonde werkplek draagt bij aan goede resultaten van werknemers. Ze zijn niet alleen gelukkiger, ze worden ook minder snel ziek.

Meer informatie

4 tips voor een schoon klaslokaal

Een schoon klaslokaal is niet alleen fijn, maar ook erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers wordt tegengegaan.

Meer informatie