Specialistische reiniging

Schoonmaken is in veel gevallen werk voor specialisten. Zeker als het gaat om de reiniging van kritieke onderdelen binnen uw bedrijfspand. Wij hebben de juiste kennis en materialen in huis om uw specialistische klus uit te voeren.

Bij ons kunt u terecht voor de reiniging van specifieke ruimtes en onderdelen binnen uw bedrijf. Waaronder glas en gevel, tapijt en zonnepaneel reiniging. Wij weten dat elke schoonmaakklus vraagt om een andere aanpak. Daarom bekijken wij uw aanvraag zorgvuldig en stemmen hier onze specialistische aanpak op af. Met altijd als resultaat dat u en uw medewerkers weer aan de slag kunnen op een volledig gereinigde en dus veilige werkplek.

Specialistische reiniging bij Select Cleaning

Zo werkt specialistische reiniging bij Select Cleaning

Wij nemen contact met u op

Door middel van een persoonlijke telefonische intake kunnen wij een goed beeld vormen van uw vraag. We bespreken uw wensen, de mogelijkheden en de opties voor de gewenste periode. Hierna volgt een inspectie op locatie zodat wij precies weten welke expertise van ons gevraagd wordt voor de specialistische reiniging.

Een scherpe offerte

Bij Select Cleaning hanteren we gunstige tarieven voor onze specialistische reiniging. Verder is er veel mogelijk vanwege onze flexibele afspraken tijdens de samenwerking. Wij leggen graag meer uit over deze gunstige voorwaarden tijdens een gesprek.

We gaan aan de slag

Specialistische reiniging is vaak essentieel voor het verder kunnen uitvoeren van de taken op de werkvloer. Daarom willen wij ook zo snel mogelijk voor u aan de slag gaan. We plannen samen op korte termijn de eerste werkzaamheden in.

U kunt hier een offerte aanvragen voor specialistische reiniging

Interesse in onze specialistische reinigingsdienst? Vraag hier dan uw offerte aan voor de gewenste schoonmaakwerkzaamheden.

Wist u dat u bij Select Cleaning ook terecht kunt voor structurele schoonmaakwerkzaamheden? Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid voor een periodieke samenwerking, dan kunt u dit aangeven in het contactformulier.

Heeft u nog vragen, stel ze gerust. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Meer nodig dan specialistische reiniging?

  Wilt u specialistische reiniging laten doen door ons, maar bent u ook meteen nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

  Neem dan direct contact met ons op via 038-7600078 of vraag een volledige schoonmaak offerte aan.

  Uw voordelen bij Select Cleaning

  • Scherpe prijzen

  • Schoonmaak op elk moment

  • Breed aanbod van diensten

  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden

  • Totaaloplossingen

  • Persoonlijke contact