Zonnepanelen reiniging

Op zoek naar zonnepanelen reiniging? Zonnepanelen zijn een duurzame investering voor uw bedrijf waar u natuurlijk alles uit wilt halen. Schone zonnepanelen zijn daarvoor belangrijk en deze op tijd laten reinigen dus een must. Bij Select Cleaning hebben we ruime ervaringen in het reinigen van zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen er weer mooi schoon bij liggen. Dit draagt niet alleen bij aan de uitstraling van uw pand maar het is ook voordelig voor uw portemonnee.

Zonnepanelen zonder vuil leveren het meest rendement op, daarvoor moeten ze echt schoon zijn. Het reinigen van zonnepanelen is een flinke klus, zeker als ze op grote hoogte liggen. De panelen moeten grondig gereinigd worden maar weer niet te agressief om beschadiging of krassen te voorkomen. Gelukkig weten onze professionals precies hoe ze dit voor elkaar kunnen krijgen. Geen verdieping is te hoog en geen dak te groot. Met speciale telescoopborstels en osmosewater reinigen wij de zonnepanelen. Eventueel gebruiken wij een gevellift of hoogwerker om echt alle zonnepanelen te kunnen bereiken.

Zonnepanelen laten reinigen door schoonmaakbedrijf Select Cleaning

Zo werkt zonnepanelen reiniging bij Select Cleaning

Wij nemen contact met u op

Door middel van een persoonlijke telefonisch intake kunnen wij een goed beeld vormen van uw wensen. We bespreken de mogelijkheden voor het reinigen van de zonnepanelen van uw bedrijf. U kunt kiezen voor eenmalige reinig of periodieke onderhoudsbeurten. We bespreken het tijdslot en de eventuele frequentie van onze diensten.

Indien nodig volgt er nog een bezoek bij uw op locatie. Zodat wij precies weten welke expertise er van ons gevraagd wordt voor de betreffende zonnepanelen reiniging.

Een scherpe offerte

Bij Select Cleaning hanteren we gunstige tarieven voor onze tapijtreiniging. Verder is er veel mogelijk vanwege onze flexibele afspraken tijdens de samenwerking. Wij leggen graag meer uit over deze gunstige voorwaarden tijdens een gesprek.

We gaan aan de slag

De vraag naar tapijtreiniging komt niet voor niets, u wilt uw pand weer schoon en fris hebben. Daarom willen wij ook zo snel mogelijk voor u aan de slag gaan. We plannen samen op korte termijn de reinigingswerkzaamheden in.

U kunt hier een offerte voor zonnepanelen reiniging aanvragen

Heeft u interesse in de reiniging van uw zonnepanelen door Select Cleaning? Vraag hier dan uw offerte aan voor deze gewenste schoonmaakwerkzaamheden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst te ervaren of zonnepanelen reiniging van Select Cleaning iets voor u is. Een offerte voor deze werkzaamheden kunt u hiernaast in het formulier aanvragen. Een van onze medewerkers neemt dan contact met u op om de aanvraag door te spreken.

Heeft u nog vragen, stel ze dan ook gerust. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij verzorgen geen zonnepanelen reiniging voor particulieren.

  Periodieke reiniging van zonnepanelen

  Wist u dat u bij Select Cleaning ook terecht kunt voor periodieke onderhoudsbeurten aan uw zonnepanelen? Wij voorzien u dan structureel van een van onze professionals voor de gewenste schoonmaakwerkzaamheden. Zo heeft u altijd een fris ogend bedrijfspand en heeft u geen last van wachttijden.

  Wij denken ook graag met u mee wat de meest geschikte tijd is om deze werkzaamheden uit te voeren. Een jaarlijkse reinigingsbeurt vlak voor de lente, wanneer u het meest kunt profiteren van het rendement bijvoorbeeld. U kunt zonder zorgen uw werk doen en wij zorgen voor de rest.

  Het complete pakket

  Select Cleaning is een allround schoonmaakbedrijf. Door de vele jaren ervaring hebben wij een brede kennis over reiniging van verschillende bedrijfsruimtes. Naast het reinigen van zonnepanelen kunt u ook bij ons terecht voor onder andere specialistische reiniging, glasbewassing of schoonmaakonderhoud. Wilt u er zeker van zijn dat uw gehele kantoor altijd schoon, fris en stralend is? Kies dan voor een geheel onderhoudsplan, wij denken graag mee hoe wij u het best kunnen helpen.

  Bekijk al onze schoonmaakdiensten of neem direct contact met ons op via 038-7600078.