WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Zonnepanelen reiniging

Op zoek naar zonnepanelen reiniging? Zonnepanelen zijn een duurzame investering voor uw bedrijf waar u natuurlijk alles uit wilt halen. Schone zonnepanelen zijn daarvoor belangrijk en deze op tijd laten reinigen dus een must. Bij Select Cleaning hebben we ruime ervaringen in het reinigen van zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen er weer mooi schoon bij liggen. Dit draagt niet alleen bij aan de uitstraling van uw pand maar het is ook voordelig voor uw portemonnee.

Zonnepanelen zonder vuil leveren het meest rendement op, daarvoor moeten ze echt schoon zijn. Het reinigen van zonnepanelen is een flinke klus, zeker als ze op grote hoogte liggen. De panelen moeten grondig gereinigd worden maar weer niet te agressief om beschadiging of krassen te voorkomen. Gelukkig weten onze professionals precies hoe ze dit voor elkaar kunnen krijgen. Geen verdieping is te hoog en geen dak te groot. Met speciale telescoopborstels en osmosewater reinigen wij de zonnepanelen. Eventueel gebruiken wij een gevellift of hoogwerker om echt alle zonnepanelen te kunnen bereiken.

Periodieke reiniging van zonnepanelen

Wist u dat u bij Select Cleaning ook terecht kunt voor periodieke onderhoudsbeurten aan uw zonnepanelen? Wij voorzien u dan structureel van een van onze professionals voor de gewenste schoonmaakwerkzaamheden. Zo heeft u altijd een fris ogend bedrijfspand en heeft u geen last van wachttijden.

Wij denken ook graag met u mee wat de meest geschikte tijd is om deze werkzaamheden uit te voeren. Een jaarlijkse reinigingsbeurt vlak voor de lente, wanneer u het meest kunt profiteren van het rendement bijvoorbeeld. U kunt zonder zorgen uw werk doen en wij zorgen voor de rest.

Het complete pakket

Select Cleaning is een allround schoonmaakbedrijf. Door de vele jaren ervaring hebben wij een brede kennis over reiniging van verschillende bedrijfsruimtes. Naast het reinigen van zonnepanelen kunt u ook bij ons terecht voor onder andere specialistische reiniging, glasbewassing of schoonmaakonderhoud. Wilt u er zeker van zijn dat uw gehele kantoor altijd schoon, fris en stralend is? Kies dan voor een geheel onderhoudsplan, wij denken graag mee hoe wij u het best kunnen helpen.

Bekijk al onze schoonmaakdiensten of neem direct contact met ons op via 038-7600078.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in. Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen. Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen. Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
Meer over ons Schoonmaak offerte

Dakgoot schoonmaken op kantoor

De zomer ligt inmiddels achter de rug, de herfst is in aantocht. Herfst betekent meer regen, vallende bladeren en daardoor dus ook meer vuil op het dak en in de dakgoot.

Meer informatie

Een gezonde en veilige werkplek

Een schone en gezonde werkplek draagt bij aan goede resultaten van werknemers. Ze zijn niet alleen gelukkiger, ze worden ook minder snel ziek.

Meer informatie

4 tips voor een schoon klaslokaal

Een schoon klaslokaal is niet alleen fijn, maar ook erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers wordt tegengegaan.

Meer informatie