WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Dakgoot schoonmaak

Het reinigen van de dakgoot is meer dan schoonmaak alleen. Het is namelijk noodzakelijk om tijdig uw dakgoten te laten schoonmaken. Door verstoppingen in de dakgoot kan veel schade ontstaan. Voorkomen is beter dan voor ongewenste verrassingen komen te staan. Bij Select Cleaning helpen we u graag met het voorkomen van deze eventuele problemen. Met veel ervaring in het reinigen van dakgoten zijn wij het team voor uw klus.

Bladeren, vuil, zand of nesten van vogels kunnen ervoor zorgen dat de dakgoot verstopt raakt en hierdoor kan het water niet goed weg. Met als gevolg dat de dakgoot op ongewenste plaatsen zal overstromen of het water en vuil zijn weg vindt in het pand. Dit kan resulteren in een lekkage, overstroming, schade aan het pand of zelfs ongedierte en schimmels. Schakel op tijd de hulp in van de professionals van Select Cleaning om deze zorgen voor te zijn.

Het complete pakket

Select Cleaning is een allround schoonmaakbedrijf. Door de vele jaren ervaring hebben wij een brede kennis over reiniging van verschillende ruimtes, zowel binnen als aan de buitenkant van bedrijfspanden.

Naast het schoonmaken van dakgoten kunt u ook bij ons terecht voor onder andere specialistische reiniging, glasbewassing, zonnepaneel reiniging, tapijtreiniging of schoonmaakonderhoud. Wilt u er zeker van zijn dat uw gehele kantoor altijd schoon, fris en stralend is? Kies dan voor een geheel onderhoudsplan, wij denken graag mee hoe wij u het best kunnen helpen.

Bekijk al onze schoonmaakdiensten of neem direct contact met ons op via 038-7600078.

Dakgoot reiniging op locatie

Wilt u uw dakgoot gereinigd hebben voor uw kantoor of bedrijfspand? De schoonmaakservice van Select Cleaning staat dan voor u klaar. Wij zitten altijd bij u in de buurt. Zo vindt u ons onder andere in omgeving Zwolle, van Kampen, Hasselt, Genemuiden, Emmeloord, Ommen, Dalfsen, Nieuwleusen, Dedemsvaart, Hoogeveen, Steenwijk en verder

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in. Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen. Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen. Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
Meer over ons Schoonmaak offerte

Dakgoot schoonmaken op kantoor

De zomer ligt inmiddels achter de rug, de herfst is in aantocht. Herfst betekent meer regen, vallende bladeren en daardoor dus ook meer vuil op het dak en in de dakgoot.

Meer informatie

Een gezonde en veilige werkplek

Een schone en gezonde werkplek draagt bij aan goede resultaten van werknemers. Ze zijn niet alleen gelukkiger, ze worden ook minder snel ziek.

Meer informatie

4 tips voor een schoon klaslokaal

Een schoon klaslokaal is niet alleen fijn, maar ook erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers wordt tegengegaan.

Meer informatie