WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Tapijt reinigen

De vloer, een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw pand. Een van de eerste dingen die uw klant ziet als hij of zij binnen komt. Daarom snappen wij bij Select Cleaning dat deze er altijd schoon en fris uit moet zien. Uw kantoor is immers het visitekaartje van het werk dat u levert.

Er wordt hard gewerkt in uw bedrijfspand en het is logisch dat dit in de loop der tijd te zien is aan het tapijt. Het tapijt of de vloerbedekking ziet er minder schoon uit, misschien ruikt het ook minder fris of zijn er hardnekkige vlekken ingekomen. Dit alles is geen probleem voor onze professionals. Zij zorgen ervoor dat uw tapijt of vloerbedekking professioneel wordt gereinigd, weer fris oogt en ruikt. Want wie kan nou beter uw tapijt reinigen dan het team uit de tapijtstad van Nederland?

Dit geldt voor zowel de vloerbedekking in een kantoorpand als in een vergaderzaal of school, niets is te gek voor onze professionele schoonmakers. Wij vinden het een mooie uitdaging om uw tapijt weer zo goed als nieuw te laten ogen.

Regelmatig tapijt reinigen is een duurzame keuze

Wist u dat het met regelmaat reinigen van uw tapijt of vloerbedekking een duurzame keuze is? Door het tapijt voldoende te onderhouden zorgt u ervoor dat de levensduur verlengt wordt. Vuil krijgt geen kans om het tapijt te beschadigen of aan te tasten. Hierdoor kan de aanschaf van een nieuw tapijt of vloerbedekking nog lang worden uitgesteld. Niet alleen een duurzame keuze maar tapijtreiniging is hierdoor ook financieel een goede zet.

Het complete pakket

Select Cleaning is een allround schoonmaakbedrijf. Door de vele jaren ervaring hebben wij een brede kennis over reiniging van verschillende bedrijfsruimtes. Naast het reinigen van tapijten kunt u ook bij ons terecht voor onder andere specialistische reiniging, glasbewassing of schoonmaakonderhoud. Wilt u er zeker van zijn dat uw gehele kantoor altijd schoon, fris en stralend is? Kies dan voor een geheel onderhoudsplan, wij denken graag mee hoe wij u het best kunnen helpen.

Bekijk al onze schoonmaakdiensten of neem direct contact met ons op via 038-7600078.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in. Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen. Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen. Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
Meer over ons Schoonmaak offerte

Dakgoot schoonmaken op kantoor

De zomer ligt inmiddels achter de rug, de herfst is in aantocht. Herfst betekent meer regen, vallende bladeren en daardoor dus ook meer vuil op het dak en in de dakgoot.

Meer informatie

Een gezonde en veilige werkplek

Een schone en gezonde werkplek draagt bij aan goede resultaten van werknemers. Ze zijn niet alleen gelukkiger, ze worden ook minder snel ziek.

Meer informatie

4 tips voor een schoon klaslokaal

Een schoon klaslokaal is niet alleen fijn, maar ook erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers wordt tegengegaan.

Meer informatie