Glazenwasser inhuren

Wij snappen dat u als ondernemer wilt dat uw pand uw visitekaartje is. Dat het representeert waar u en uw mensen zo hard voor werken. Daarom kunt u bij ons een glazenwasser inhuren die uw pand altijd laat stralen.

Onze vakmensen maken streeploos schoon en komen in alle hoeken en tot alle hoogtes. Vraag vandaag nog een persoonlijke en vrijblijvende offerte aan.

Direct een offerte?

Wij nemen direct contact met u op voor een offerte op maat

Offerte aanvragen

Zo werkt het

Wij stellen u een paar vragen en bekijken uw pand

Als u een offerte aanvraagt voor het inhuren van een glazenwasser, nemen we contact op om uw specifieke wensen door te nemen.

We bekijken, eventueel op locatie, uw pand(en) en stellen vervolgens een glasbewassing plan op maat op.

U krijgt van ons een scherpe offerte met gunstige voorwaarden

Onze offertes zijn scherp. We hanteren gunstige tarieven en flexibele afspraken wanneer u met ons samenwerkt.

Vraag naar deze gunstige voorwaarden in een gesprek met onze vertegenwoordigers.

Onze glazenwasser gaat snel bij u beginnen

Uw noodzaak om een glazenwasser in te huren komt niet ineens op. U ziet dat er nu iets moet gebeuren en dat begrijpen we. We plannen snel onze eerste afspraak.

U kunt hier een glazenwasser offerte aanvragen

Wilt u dat wij u structureel voorzien van een glazenwasser? Dan kunt u bij ons terecht voor een periodieke samenwerking. U kunt ook gewoon eerst even proberen of glasbewassing van ons iets voor u is.

Vul daarvoor het aanvraagformulier op de pagina in en ontdek het direct. Een schoonmaakadviseur zal vervolgens uw offerte aanvraag met u doorspreken en de mogelijkheden van glasbewassing inhuren met u in kaart brengen. Wij verzorgen geen glasbewassing voor particulieren.

Onze overige diensten

Tapijt reinigen

Flinke vlek in het tapijt op kantoor of gewoon een grondige onderhoudsbeurt? Niets is ons te gek.

Schoonmaak onderhoud

Op zoek naar kwalitatieve schoonmaak voor bij u op kantoor of in het bedrijf? Vanaf 1 dag per week.

Specialistische reiniging

Machines, medische apparatuur of andere specialistische reiniging laten doen? Geen punt. Bekijk de mogelijkheden.

Bouwoplevering schoonmaak

Net klaar met de verbouwing? Begin op een schone werkplek. Wij hebben zeer ervaren opleveringsteams.

Meer nodig dan alleen een glazenwasser?

Wilt u een glazenwasser inhuren voor uw bedrijf maar bent u ook meteen nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft overige schoonmaakdiensten?

Neem dan direct contact met ons op via 038-7600078 of vraag een volledige schoonmaak offerte aan.

Allround glazenwassers

Glazenwassers hebben vaak de uitdaging om zowel de begane grond als de verdiepingen met dezelfde effectiviteit schoon te krijgen. Waar de begane grond nog gedaan kan worden met een ladder en de welbekende emmer, zeem en trekker, is er voor de hogere verdiepingen een andere oplossing nodig.

Onze glazenwasser gebruikt uw gevellift

Voor de hogere verdiepingen is het voor onze mensen het meest ideaal indien u een gevellift ter beschikking kan stellen. Deze worden doorgaans op veel kantoorcomplexen gebruikt en stelt onze glazenwasser in staat om uw gevel weer glashelder te krijgen.

Onze glazenwasser gebruikt een telescoop (Osmose)

Het is voor de minder hoge panden raadzaam om een oplossing voor hogere verdiepingen te zoeken indien er geen gevellift beschikbaar is. Met het zogeheten osmosesysteem, of telescoopsysteem, kan een glazenwasser van Select Cleaning tot en met de vierde verdieping komen vanaf de begane grond. Door gebruik te maken van een telescoopsteel met de daar doorheen lopende toe- en afvoer van water en schoonmaakmiddel is dit snel en efficiënt te doen.

Onze glazenwasser gebruikt een hoogwerker

Afhankelijk van de bereikbaarheid van uw pand is het voor onze mensen ook mogelijk om een hoogwerker in te zetten. Een hoogwerker kan een oplossing zijn indien de telescoopsteel net niet ver genoeg komt, er geen gevellift beschikbaar is en u toch op die vijfde of zesde verdieping moet komen.

Glazenwasser op locatie?

Heeft u behoefte aan een glazenwasser bij uw kantoor of bedrijfspand? Ga dan voor kwaliteit met schoonmaakbedrijf Select Cleaning. Wij zitten altijd bij u in de buurt. Zo vindt u onder andere bij ons glazenwasser in Zwolle, maar ook in de omgeving van Kampen, Hasselt, Genemuiden, Emmeloord, Ommen, Dalfsen, Nieuwleusen, Dedemsvaart, Hoogeveen, Steenwijk en verder.