WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Glazenwasser inhuren bij Select Cleaning

Een glazenwasser inhuren om uw pand weer helemaal te laten stralen, dat kan bij ons. Uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf. Van buiten laten zien waar jullie binnen zo hard voor werken, dat kan met glasbewassing. Het zorgt niet alleen voor een frisse en professionele uitstraling. Het kan ook de levensduur van uw pand verlengen.

Onze vakmensen maken streeploos schoon en slaan geen hoekje over. Hoogte is ook geen probleem voor onze glazenwassers, zij komen van de begane grond tot de bovenste verdieping. Zowel binnen als buiten zorgen de glazenwassers van Select Cleaning voor een stralend resultaat. Wij denken graag met u mee hoe glasbewassing het best ingezet kan worden voor uw bedrijf.

Allround glazenwasser voor elke hoogte

De glazenwassers van Select Cleaning zorgen ervoor dat ze elke verdieping met dezelfde effectiviteit schoonmaken. Waar op de begane grond en eerste verdiepingen nog met een ladder gewerkt kan worden, is voor hogere verdiepingen een andere oplossing nodig.

Tot de vierde verdieping kunnen onze glazenwassers werken met een telescoopsteel. Door middel van het efficiënte systeem waarbij osmose water en schoonmaakmiddel wordt aan- en afgevoerd. Zo worden ook de ramen op de hoger gelegen verdiepingen streeploos en glashelder schoon.

Voor verdiepingen hoger dan de vierde zijn er andere oplossingen mogelijk. Als er een gevellift beschikbaar is voor uw pand kunnen onze medewerkers daar gebruik van maken. Daarnaast is het voor onze glazenwassers mogelijk om een hoogwerker in te zetten.

Glazenwasser op locatie

Zoekt u een glazenwasser voor uw kantoor of bedrijfspand? De glazenwassers van Select Cleaning staan dan voor u klaar. Wij zitten altijd bij u in de buurt. Zo vindt u ons onder andere in omgeving Zwolle, van Kampen, Hasselt, Genemuiden, Emmeloord, Ommen, Dalfsen, Nieuwleusen, Dedemsvaart, Hoogeveen, Steenwijk en verder.

Select cleaning, schoonmaakdiensten voor uw gehele bedrijfspand

U bent waarschijnlijk geïnteresseerd in een glazenwasser voor uw bedrijf. Misschien kunnen wij van Select Cleaning nog meer voor u betekenen? Hier vindt u ons aanbod in schoonmaakdiensten. Zo zorgen wij ervoor dat uw gebouw niet alleen stralend van buiten maar ook schoon en fris van binnen is. Kijk gerust rond of neem direct contact met ons op via 038-7600078.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in. Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen. Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen. Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
Meer over ons Schoonmaak offerte

Dakgoot schoonmaken op kantoor

De zomer ligt inmiddels achter de rug, de herfst is in aantocht. Herfst betekent meer regen, vallende bladeren en daardoor dus ook meer vuil op het dak en in de dakgoot.

Meer informatie

Een gezonde en veilige werkplek

Een schone en gezonde werkplek draagt bij aan goede resultaten van werknemers. Ze zijn niet alleen gelukkiger, ze worden ook minder snel ziek.

Meer informatie

4 tips voor een schoon klaslokaal

Een schoon klaslokaal is niet alleen fijn, maar ook erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers wordt tegengegaan.

Meer informatie