WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Schoonmaakbedrijf Select Cleaning

Lees het verhaal van schoonmaakbedrijf Select Cleaning en zie hoe wij u kunnen helpen bij het voldoen aan uw schoonmaak eisen.

Waarom schoonmaakbedrijf Select Cleaning?

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in.
Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen.

Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen.

Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

Hoe u ons schoonmaakbedrijf kunt gebruiken

Select Cleaning is een schoonmaakbedrijf met medewerkers met jarenlange ervaring als schoonmaker in verschillende branches en sectoren. Onze schoonmaak medewerkers zijn onze belangrijkste waarde en zij maken Select Cleaning tot het schoonmaakbedrijf dat het nu is.

Onze organisatie zorgt voor kwalitatieve schoonmaak medewerkers die bij u de handen uit de mouwen steken en door middel van persoonlijke afstemming uw wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse schoonmaak verzorgen.

U kunt bij ons gebruik maken van eenmalige schoonmaakdiensten of een service contract afsluiten. Deze zogenaamde schoonmaakpakketten komen bij ons in allerlei vormen. Daarnaast kunnen wij een vrijblijvende en persoonlijke schoonmaak offerte voor u maken op basis van uw specifieke schoonmaak wensen.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in. Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen. Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen. Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
Meer over ons Schoonmaak offerte

Dakgoot schoonmaken op kantoor

De zomer ligt inmiddels achter de rug, de herfst is in aantocht. Herfst betekent meer regen, vallende bladeren en daardoor dus ook meer vuil op het dak en in de dakgoot.

Meer informatie

Een gezonde en veilige werkplek

Een schone en gezonde werkplek draagt bij aan goede resultaten van werknemers. Ze zijn niet alleen gelukkiger, ze worden ook minder snel ziek.

Meer informatie

4 tips voor een schoon klaslokaal

Een schoon klaslokaal is niet alleen fijn, maar ook erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers wordt tegengegaan.

Meer informatie