WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Zonnepanelen reinigen tijdens de vakantie

Leveren zonnepanelen nog iets op tijdens de vakantie? En hoe moet je juist dan deze panelen onderhouden? Wij leggen het je graag uit, zodat je al het rendement uit jouw zonnepanelen kunt halen. Juist wanneer het op jullie kantoor rustiger is in de zomervakantie, werken de zonnepanelen hard door. 

Rendement in de zomer

Zonnepanelen leveren natuurlijk het hele jaar rendement op, alleen het ene moment meer dan het ander. Bij zonnepanelen is hoe heter, niet hoe beter. Juist op de wat minder warme, maar wel zonnige dagen, is het rendement hoog. Je wil er dan ook zeker voor zorgen dat de zonnepanelen optimaal werken, tijdens deze zomerperiode. Per zonuur leveren zonnepanelen in de lente meer op, dan is de temperatuur ideaal. In de zomer heb je echter veel meer zonuren, dus kun je ook dan flink profiteren van jouw zonnepanelen.

Energie besparen tijdens de zomer

Normaal gesproken zal een groot deel van de energie die wordt opgewerkt door je zonnepanelen, direct verbruikt worden binnen het bedrijf. In de zomer is het echter vaak rustiger, waardoor niet alle stroom verbruikt hoeft te worden. Gelukkig is er nu nog de mogelijkheid om deze stroom terug te leveren aan het net. Dit wordt dan aan het eind van het jaar verrekend met je verbruik en kan dan nog een hoop voordeel opleveren. Denk er daarnaast ook aan om onnodige apparaten uit te schakelen en stekkers uit het stopcontact te halen tijdens de zomerperiode. Alle beetjes helpen en dit kan op termijn een hoop schelen in het energieverbruik. 

Schone zonnepanelen in de zomer

Om optimaal te kunnen profiteren van het rendement van de zonnepanelen is het van belang dat de panelen helemaal schoon zijn. De zonnepanelen moeten vrij van zand en bladeren zijn, om zo het volledige paneel te kunnen laten werken. Daarnaast is het voor de levensduur van de zonnepanelen belangrijk. Als vuil er te lang op blijft zitten kan dit voor krassen of beschadiging zorgen. Dit kan uiteindelijk leiden tot een lager rendement. Zeker voor de vakantie wil je er dus voor zorgen dat de zonnepanelen gereinigd zijn. Zodat je met een gerust hart op vakantie kunt.

Zonnepaneel reiniging door Select Cleaning

Wil jij ook kiezen voor schone zonnepanelen voor je gaat genieten van de welverdiende vakantie? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor het laten reinigen van de zonnepanelen door Select Cleaning. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Zo ben je altijd verzekerd van gereinigde zonnepanelen, voor een optimaal rendement en langere levensduur. 

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

Wij leveren geen schoonmaakdiensten aan particulieren. 

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in. Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen. Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen. Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
Meer over ons Schoonmaak offerte

Dakgoot schoonmaken op kantoor

De zomer ligt inmiddels achter de rug, de herfst is in aantocht. Herfst betekent meer regen, vallende bladeren en daardoor dus ook meer vuil op het dak en in de dakgoot.

Meer informatie

Een gezonde en veilige werkplek

Een schone en gezonde werkplek draagt bij aan goede resultaten van werknemers. Ze zijn niet alleen gelukkiger, ze worden ook minder snel ziek.

Meer informatie

4 tips voor een schoon klaslokaal

Een schoon klaslokaal is niet alleen fijn, maar ook erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers wordt tegengegaan.

Meer informatie