Waarom kiezen voor professionele tapijtreiniging?

Een tapijt, iets waar we de hele dag overheen lopen, maar verder weinig aandacht aan besteden. Terwijl het eigenlijk heel belangrijk is dat er met aandacht wordt omgegaan met deze vloerbekleding. Het tijdig reinigen van vloerbedekking en tapijt kan een hoop kosten besparen en bijdragen aan een langere levensduur. Wij leggen je hieronder uit wat de voordelen zijn van het professioneel laten reinigen van het tapijt op kantoor.

Het onderhouden van een tapijt

Tapijt of vloerbedekking is een goede keuze voor de vloer op kantoor. Het is niet alleen een duurzame optie, ook voor de akoestiek van het kantoorpand en de levensduur is het een slimme keuze. Om lang te kunnen profiteren van deze vloerbekleding is regelmatig onderhoud wel belangrijk. Door op de juiste manier met het tapijt om te gaan, kun je jaren genieten van een net, schoon en hygiënisch tapijt. Hiervoor is het goed om het tapijt dagelijks of wekelijks schoon te maken. Dit kan natuurlijk door grondig te stofzuigen, maar zeker ook door vlekken direct te verwijderen.

5 tips voor minder stof op kantoor van schoonmaakbedrijf Select Cleaning

Tapijt reinigen door een specialist

Het is belangrijk dat een tapijt of vloerbedekking op tijd ook grondig gereinigd wordt. Dit is om ervoor te zorgen dat er geen hardnekkig vuil kan hechten aan de vezels van het tapijt. Dit is namelijk niet hygiënisch, maar kan ook als gevolg hebben dat vlekken in het tapijt blijven zitten.

Een keer per drie jaar de vloerbedekking professioneel laten reinigen is het minimale om een tapijt goed te houden. Natuurlijk is het verstandig om het tapijt tussentijds te laten reinigen bij hevig gebruik of wanneer er vlekken in het tapijt ontstaan zijn. Zo weet je zeker dat je kunt profiteren van de optimale levensduur. Daarnaast is het ook voor de gezondheid op kantoor belangrijk dat op die manier de hygiëne gewaarborgd blijft.

De professionals van Select Cleaning hebben vele jaren ervaring met het reinigen van vloerbekleding. Ze gebruiken duurzame en krachtige producten voor deze schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij worden eerste alle vlekken verwijderd uit het tapijt. Daarnaast zal al het vuil en de bacteriën verwijderd worden met professionele apparatuur. 

Tapijt reiniging door Select Cleaning

Het is een investering voor je kantoor, dat zich uiteindelijk makkelijk terugbetaalt. Niet alleen in een hygiënische werkomgeving, maar ook in een frisse uitstraling en een langere levensduur van het tapijt. Wil jij ook kiezen voor professionele reinigen van je tapijt of vloerkleed op kantoor? Wij helpen je graag verder met het bepalen van de juiste aanpak voor jouw pand. 

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

Wij leveren geen schoonmaakdiensten aan particulieren.