Waar een schoonmaakbedrijf voor inhuren?

Een schoonmaakbedrijf inhuren, een logische stap wanneer je tijd wilt besparen. Zo ben je verzekerd van een schoon en net kantoor. Naast tijd besparen kan het ook een voordelige optie zijn.Professionele schoonmakers weten immers precies wat er moet gebeuren voor een schone werkplek. Ze zullen dan ook een stuk efficiënter en doelgerichter te werk kunnen gaan. Al met al een hoop redenen om schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden. Maar waar kun je een schoonmaakbedrijf zoals Select Cleaning nu eigenlijk voor inhuren? 

Bouwoplevering schoonmaak

Het schoonmaken van een bouwoplevering is de laatste maar zeer belangrijke stap bij een bouw of renovatie. Het team van Select Cleaning zorgt ervoor dat het project schoon en stralend zal worden opgeleverd. Denk aan het verwijderen van puin, het schoonmaken van de buitenkant, het verwijderen van een cementsluier of ongewenste verfspatten.
Deze schoonmaakdienst is natuurlijk interessant voor bedrijven in de bouw, maar ook als u met uw bedrijfspand gaat verhuizen of verbouwen.

5 tips voor minder stof op kantoor van schoonmaakbedrijf Select Cleaning

Dakgoot schoonmaak

De dakgoot, een plek die helaas vaak wordt vergeten als het gaat om schoonmaakwerkzaamheden. Logisch misschien, een vieze dakgoot valt niet meteen op. Toch is het ontzettend belangrijk een dakgoot regelmatig te reinigen. Bij verstoppingen in de dakgoot kan namelijk grote schade ontstaan, van schimmel tot overstromingen. Door regelmatig een professional in te schakelen om de dakgoot leeg te halen en te reinigen voorkom je problemen op lange termijn. 

Glasbewassing

Niet alleen van binnen moet een kantoorpand schoon en fris zijn, de buitenkant is net zo belangrijk. De eerste indruk die klanten en gasten krijgen van uw bedrijf als ze bij u binnen stappen. Glasbewassing is de manier om uw pand van buiten altijd stralend schoon te hebben. Het team van Select Cleaning is ook inzetbaar voor periodieke glasbewassing. Zo bent u altijd verzekerd van schone ruiten, binnen en buiten. 

Zonnepaneel reiniging

Hebt u als bedrijf al de stap gezet voor een duurzame investering in zonnepanelen? Als dit het geval is wilt u natuurlijk alles uit dit rendement halen. Hiervoor is het belangrijk dat de zonnepanelen altijd schoon zijn. Door regelmatig losliggende bladeren, stof en vuil te laten verwijderen, kunnen uw zonnepanelen goed zijn werk doen. Bij Select Cleaning maken we gebruik van een techniek met osmosewater en een telescoopborstel. Hierdoor worden uw zonnepanelen veilig, grondig en duurzaam schoongemaakt. Ook bij zonnepanelen op grote hoogtes kunnen wij de werkzaamheden uitvoeren. 

Tapijt reiniging

De vloer, misschien wel de plek in uw kantoor die het meest te verduren krijgt. Vieze schoenen, omgevallen kopjes koffie, verschuiven van meubels en vallend stof. Toch krijgt de vloer vaak minder aandacht dan deze zou verdienen. Pas als er echt een storende vlek in bijvoorbeeld het tapijt blijft wordt er naar een oplossing gezocht. Toch is het heel waardevol om al eerder het tapijt grondig te laten reinigen. Aan de ene kant om een gezonde werkomgeving te blijven behouden, waar bacteriën en stof op de vloer geen kans krijgen. Daarnaast om te voorkomen dat kleine vlekken uiteindelijk hardnekkige plaatsen worden die moeilijk te verwijderen zijn. Tapijtreiniging zorgt voor een schoon en fris ogend en ruikende werkplek. 

Schoonmaakonderhoud

Naast specialistische schoonmaakwerkzaamheden kun je bij een schoonmaakbedrijf als Select Cleaning ook terecht voor schoonmaakonderhoud. Dit zijn de reguliere schoonmaakwerkzaamheden die op specifieke momenten of periodiek ingezet kunnen worden. Denk hierbij aan de wekelijkse schoonmaakronde door uw bedrijf of een grondige reinigingsbeurt tijdens een vakantie. Welke schoonmaakwerkzaamheden hierbij precies uitgevoerd worden hangt af van uw persoonlijke wensen. Met altijd als doel dat uw iedere dag weer kunt genieten van een schone en frisse werkomgeving.

Schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden

De professionals van Select Cleaning heb jarenlange ervaring met het grondig en goed reinigen van bedrijfspanden. U kunt ons inzetten voor periodieke schoonmaakwerkzaamheden, maar ook voor specialistisch werk als glasbewassing, tapijtreiniging of zonnepaneel reiniging. Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Wij leveren geen schoonmaakdiensten aan particulieren.