WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Vergeten plekken op kantoor om schoon te maken

Het kantoor, de plek waar velen mensen samen komen, waar wordt gewerkt, vergaderd en gegeten. Ondanks dat je het niet altijd kunt zien kan zo’n ruimte een ware bron van bacteriën worden. Waarschijnlijk wordt er wel regelmatig schoongemaakt, denk aan de keuken, de bureaus en het sanitair. Toch is er een aantal plekken binnen een werkruimte die vaak vergeten worden. Terwijl deze wel belangrijk zijn om schoon te houden, voor een veilige en schone werkomgeving. Hieronder zetten we ze voor u op een rij. 

Toetsenbord en muis reinigen

Misschien wel de grootste bron van vuil op de gehele werkplek. Bacteriën en virussen worden verspreid via onze handen en blijven dan liggen op het toetsenbord en de muis. Daarnaast is een toetsenbord echt een verzamelplaats van stof en kruimels. Een doekje over het bureau is dus niet voldoende om de werkplek goed te reinigen. Maak de muis en het toetsenbord regelmatig schoon en desinfecteer deze dan ook. Hou het toetsenbord ook eens ondersteboven of maak deze schoon met een klein stofzuigertje. 

Telefoons schoonmaken

Zowel vaste telefoons als mobiele telefoons zijn een bron van vuil. Vaste telefoons worden vaak door meerdere collega’s gebruikt en amper gereinigd. Mobiele telefoons die liggen juist overal en gaan ook echt overal mee naartoe. Iemand die even zijn e-mail checkt op het toilet en daarna de telefoon op tafel legt. Je wil er liever niet teveel bij nadenken, maar toch is het wel verstandig. Schoonmaakdoekjes kunnen een uitkomst zijn om regelmatig de telefoons snel te kunnen reinigen. 

Koelkast en magnetron reinigen

Zolang het er schoon uit ziet, zal het ook wel schoon zijn, toch? Helaas is niets minder waar. Ook al ziet de koelkast en de magnetron er schoon uit, het kan echt een bron van bacteriën gaan vormen. Maak daarom regelmatig ook de binnenkant van deze apparaten schoon. Juist de hoekjes die je niet goed ziet en de rubbers in de deur. Als je de koelkast grondig reinigt kan het ook geen kwaad eens de inhoud van de koelkast goed te bestuderen. Wat kan er in blijven liggen en wat hoort er eigenlijk al even niet meer thuis?

Deurklinken en lichtknopjes schoonmaken

Als er één voorwerp is waar echt iedereen aan zit dan zijn het de deurklinken, lift- en lichtknopjes. Niet alleen een fijn idee, maar ook een veilige zet om deze regelmatig schoon te maken. Zo voorkomt u de verspreiding van bacteriën en virussen waar uw medewerkers ziek van kunnen worden. Een goed aandachtspunt voor de wekelijkse schoonmaakronde. 

Schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden

Wij snappen dat u na net lezen van dit alles meteen aan de slag wil met het schoonmaken en reinigen van uw kantoorpand. Geen zorgen, wij van Select Cleaning staan voor u klaar. Onze professionals weten precies wat er nodig is om weer een veilig en stralend kantoorpand te realiseren. 

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

Wij leveren geen schoonmaakdiensten aan particulieren. 

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in. Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen. Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen. Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
Meer over ons Schoonmaak offerte

Dakgoot schoonmaken op kantoor

De zomer ligt inmiddels achter de rug, de herfst is in aantocht. Herfst betekent meer regen, vallende bladeren en daardoor dus ook meer vuil op het dak en in de dakgoot.

Meer informatie

Een gezonde en veilige werkplek

Een schone en gezonde werkplek draagt bij aan goede resultaten van werknemers. Ze zijn niet alleen gelukkiger, ze worden ook minder snel ziek.

Meer informatie

4 tips voor een schoon klaslokaal

Een schoon klaslokaal is niet alleen fijn, maar ook erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers wordt tegengegaan.

Meer informatie