Tapijt reinigen Zwolle

Bent u op zoek naar tapijt reiniging in Zwolle? Een van de eerste dingen die uw klant ziet als hij of zij binnen komt, is uw vloer. Daarom snappen wij bij Select Cleaning dat deze er altijd schoon en fris uit moet zien. Uw kantoor is immers het visitekaartje van het werk dat u levert.

Er wordt hard gewerkt in uw bedrijfspand en het is logisch dat dit in de loop der tijd te zien is aan het tapijt. Het tapijt of de vloerbedekking ziet er minder schoon uit, misschien ruikt het ook minder fris of zijn er hardnekkige vlekken ingekomen. Dit alles is geen probleem voor onze professionals. Zij zorgen ervoor dat uw tapijt of vloerbedekking professioneel wordt gereinigd, weer fris oogt en ruikt. Want wie kan nou beter uw tapijt reinigen dan het team uit de tapijtstad van Nederland?

Dit geldt voor zowel de vloerbedekking in een kantoorpand als in een vergaderzaal of school, niets is te gek voor onze professionele schoonmakers. Wij vinden het een mooie uitdaging om uw tapijt weer zo goed als nieuw te laten ogen.

Tapijt laten reinigen Zwolle door schoonmaakbedrijf

Zo werkt tapijt reiniging in Zwolle bij Select Cleaning

Wij nemen contact met u op

Door middel van een persoonlijke telefonisch intake kunnen wij een goed beeld vormen van uw wensen. We bespreken de mogelijkheden voor het reinigen van het tapijt of de vloerbedekking in uw bedrijf. U kunt kiezen voor eenmalige reinig of periodieke onderhoudsbeurten. We bespreken het tijdslot en de eventuele frequentie.

Indien nodig volgt er nog een bezoek bij uw op locatie. Zodat wij precies weten welke expertise er van ons gevraagd wordt voor de betreffende tapijtreiniging.

Een scherpe offerte

Bij Select Cleaning hanteren we gunstige tarieven voor onze tapijtreiniging. Verder is er veel mogelijk vanwege onze flexibele afspraken tijdens de samenwerking. Wij leggen graag meer uit over deze gunstige voorwaarden tijdens een gesprek.

We gaan aan de slag

De vraag naar tapijtreiniging komt niet voor niets, u wilt uw pand weer schoon en fris hebben. Daarom willen wij ook zo snel mogelijk voor u aan de slag gaan. We plannen samen op korte termijn de reinigingswerkzaamheden in.

Vraag hier uw offerte voor tapijt reiniging in Zwolle aan?

Heeft u interesse in tapijtreiniging van Select Cleaning? Vraag hier dan uw offerte aan voor deze gewenste schoonmaakwerkzaamheden.

Wist u dat u bij Select Cleaning ook terecht kunt voor periodieke onderhoudsbeurten aan uw tapijt of vloerbedekking? Wij voorzien u dan structureel van een van onze professionals voor de tapijtreiniging. Zo heeft u altijd een fris ogend bedrijfspand en heeft u geen last van wachttijden. Als u gebruik wil maken van deze mogelijkheid dan kunt u dit aangeven in het contactformulier.

Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst te ervaren of tapijtreiniging van Select Cleaning iets voor u is. Een offerte voor deze werkzaamheden kunt u hiernaast in het formulier aanvragen. Een van onze medewerkers neemt dan contact met u op om de aanvraag door te spreken.

Heeft u nog vragen, stel ze dan ook gerust. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij verzorgen geen tapijtreiniging voor particulieren.

    Relgematig tapijt reinigen is een duurzame keuze

    Wist u dat het met regelmaat reinigen van uw tapijt of vloerbedekking een duurzame keuze is? Door het tapijt voldoende te onderhouden zorgt u ervoor dat de levensduur verlengt wordt. Vuil  krijgt geen kans om het tapijt te beschadigen of aan te tasten. Hierdoor kan de aanschaf van een nieuw tapijt of vloerbedekking nog lang worden uitgesteld. Niet alleen een duurzame keuze maar tapijtreiniging is hierdoor ook financieel een goede zet.

    Het complete pakket

    Select Cleaning is een allround schoonmaakbedrijf. Door de vele jaren ervaring hebben wij een brede kennis over reiniging van verschillende bedrijfsruimtes. Naast het reinigen van tapijten kunt u ook bij ons terecht voor onder andere specialistische reiniging, glasbewassing of schoonmaakonderhoud. Wilt u er zeker van zijn dat uw gehele kantoor altijd schoon, fris en stralend is? Kies dan voor een geheel onderhoudsplan, wij denken graag mee hoe wij u het best kunnen helpen.

    Bekijk al onze schoonmaakdiensten of neem direct contact met ons op via 038-7600078.