Laura van Dijk mede-eigenaar vanaf 2017

Wij zijn blij om U te kunnen vertellen dat vanaf 1 januari 2017 Laura van Dijk mede-eigenaar wordt van Select Cleaning.

Laura is sinds de oprichting van Select Cleaning al flink achter de schermen aan het werk geweest. Eerst als invaller op locaties en niet veel later tijdens vakanties nam ze al werkzaamheden van de eigenaar over.
Toen het bij Select Cleaning steeds drukker werd, kreeg ze de kans om manager te worden en nam ze ontslag bij haar werkgever in de kinderopvang.
Mede door de mooie groei die Select Cleaning nu doormaakt is het tijd voor de volgende stap en wordt Laura nu dus mede-eigenaar van Select Cleaning .

De toekomst zien we zonnig in. Er is volop vraag naar kwalitatief ouderwets schoonmaakwerk in combinatie met allerlei nieuwe technieken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en onze werkwijze? Bel dan met Select Cleaning op 038 – 760 00 78 of mail naar info@selectcleaning.nl.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in. Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen. Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen. Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
Meer over ons Schoonmaak offerte

Dakgoot schoonmaken op kantoor

De zomer ligt inmiddels achter de rug, de herfst is in aantocht. Herfst betekent meer regen, vallende bladeren en daardoor dus ook meer vuil op het dak en in de dakgoot.

Meer informatie

Een gezonde en veilige werkplek

Een schone en gezonde werkplek draagt bij aan goede resultaten van werknemers. Ze zijn niet alleen gelukkiger, ze worden ook minder snel ziek.

Meer informatie

4 tips voor een schoon klaslokaal

Een schoon klaslokaal is niet alleen fijn, maar ook erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers wordt tegengegaan.

Meer informatie