WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Het nut van periodieke schoonmaak

Of het nu gaat om een schoolgebouw, werkruimte of kantoorpand, je wil dat deze opgeruimd en schoon is. Je leeft en werkt natuurlijk het liefst in een frisse ruimte. Niet alleen fijn voor het oog, het is wel zo gezond en helpt met de concentratie. Als het gaat om de ruimtes waar jij een groot deel van de dag leeft, is schoonmaken dus een must. Echter is dit vaak een intensieve en tijdrovende taak, waardoor het er zomaar bij in kan schieten. Genoeg redenen om te kiezen voor professionele schoonmaak: periodieke schoonmaakwerkzaamheden voor jouw werkplek.

Wat is periodieke schoonmaak

Het is ons dagelijkse werk, maar we snappen dat niet voor iedereen duidelijk is wat periodieke schoonmaak nu precies inhoudt. Periodieke schoonmaak zijn alle schoonmaakwerkzaamheden die op regelmatige basis plaatsvinden. Denk hierbij aan het dagelijks schoonmaken van werkplekken en het wekelijks reinigen van de vloer. Maar ook het maandelijks wassen van de ramen of jaarlijks reinigen van de zonnepanelen. 

Het nut van periodieke schoonmaak

Schoonmaken is een ontzettend belangrijke klus, maar toch iets wat snel wordt vergeten. Door de dagelijkse drukte op het werk, schiet het er vaak bij in. Waardoor de schoonmaakwerkzaamheden zich opstapelen en onderhoud soms te laat wordt gepleegd. Door periodieke schoonmaak in te zetten, ben je altijd verzekerd van een schone omgeving. Daarnaast zorgt het op tijd schoonmaken en reinigen van ruimtes ervoor dat er minder verval optreed of kapot gaat. Op de lange termijn is periodieke schoonmaak dus ook een duurzame en kostenbesparende keuze. En juist wanneer je een schoonmaak professional nodig hebt, ben je eigenlijk al te laat. Je wil dat de professionals er zijn op het moment dat het nodig is, of zelfs daarvoor. Bij periodieke schoonmaak werkzaamheden ben je hiervan verzekerd en heb je dus ook niet te maken met wachttijden. 

Periodieke schoonmaak door Select Cleaning

Wil jij er ook van verzekerd  zijn dat jullie altijd in een schone en frisse ruimte kunnen werken. Of dat de ramen en zonnepanelen op tijd professioneel worden gereinigd. Bekijk dan eens de mogelijkheden van periodieke schoonmaak voor jouw bedrijf. Select Cleaning denkt graag met je mee welke vorm van periodieke schoonmaakwerkzaamheden het best past.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

Wij leveren geen schoonmaakdiensten aan particulieren. 

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in. Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen. Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen. Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
Meer over ons Schoonmaak offerte

Dakgoot schoonmaken op kantoor

De zomer ligt inmiddels achter de rug, de herfst is in aantocht. Herfst betekent meer regen, vallende bladeren en daardoor dus ook meer vuil op het dak en in de dakgoot.

Meer informatie

Een gezonde en veilige werkplek

Een schone en gezonde werkplek draagt bij aan goede resultaten van werknemers. Ze zijn niet alleen gelukkiger, ze worden ook minder snel ziek.

Meer informatie

4 tips voor een schoon klaslokaal

Een schoon klaslokaal is niet alleen fijn, maar ook erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers wordt tegengegaan.

Meer informatie