Glazenwasser uit Hasselt inhuren

Een glazenwasser uit Hasselt inhuren om uw pand weer helemaal te laten stralen, dat kan bij ons. Uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf in Hasselt. Van buiten laten zien waar jullie binnen zo hard voor werken, dat kan met glasbewassing. Het zorgt niet alleen voor een frisse en professionele uitstraling. Het kan ook de levensduur van uw pand verlengen.

Onze vakmensen maken streeploos schoon en slaan geen hoekje over. Hoogte is ook geen probleem voor onze glazenwassers, zij komen van de begane grond tot de bovenste verdieping. Zowel binnen als buiten zorgen de glazenwassers van Select Cleaning voor een stralend resultaat. Wij denken graag met u mee hoe glasbewassing het best ingezet kan worden voor uw bedrijf.

Glazenwasser Hasselt inhuren

Zo werkt glasbewassing in Hasselt bij Select Cleaning

Wij nemen contact met u op

Door middel van een persoonlijke telefonische intake kunnen wij een goed beeld vormen van uw vraag. We bespreken uw wensen voor glasbewassing en bekijken de mogelijkheden. Hierna volgt eventueel een bezoek op locatie zodat wij precies weten welke expertise van ons gevraagd wordt. Hierna maken wij een plan op maat voor de glasbewassing van uw pand.

Een scherpe offerte

Bij Select Cleaning hanteren we gunstige tarieven voor onze glasbewassing. Verder is er veel mogelijk vanwege onze flexibele afspraken tijdens de samenwerking. Wij leggen graag meer uit over deze gunstige voorwaarden tijdens een gesprek.

We gaan aan de slag

De vraag naar glazenwassers komt niet voor niets, u wilt zo snel mogelijk uw pand weer laten stralen. Daarom willen wij ook zo snel mogelijk voor u aan de slag gaan. We plannen samen op korte termijn de glasbewassing in.

Vraag een offerte aan voor glasbewassing in Hasselt

Interesse in onze glasbewassing diensten? Vraag hier dan uw offerte aan voor de gewenste schoonmaakwerkzaamheden.

Wist u dat u bij Select Cleaning ook terecht kunt voor een periodieke samenwerking? Wij voorzien u dan structureel van een glazenwasser. Zo heeft u altijd op tijd schone ramen en heeft u geen last van wachttijden. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid voor een periodieke samenwerking, dan kunt u dit aangeven in het contactformulier.

Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst te ervaren of glasbewassing van Select Cleaning iets voor u is. Een offerte hiervoor kunt u in het formulier hiernaast aanvragen. Een van onze medewerkers neemt dan contact met u op om de aanvraag door te spreken.
Heeft u nog vragen, stel ze dan ook gerust. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij verzorgen geen glasbewassing voor particulieren.

    Allround glazenwasser voor elke hoogte

    De glazenwassers van Select Cleaning zorgen ervoor dat ze elke verdieping met dezelfde effectiviteit schoonmaken. Waar op de begane grond en eerste verdiepingen nog met een ladder gewerkt kan worden, is voor hogere verdiepingen een andere oplossing nodig.

    Tot de vierde verdieping kunnen onze glazenwassers werken met een telescoopsteel. Door middel van het efficiënte systeem waarbij osmose water en schoonmaakmiddel wordt aan- en afgevoerd. Zo worden ook de ramen op de hoger gelegen verdiepingen streeploos en glashelder schoon.

    Voor verdiepingen hoger dan de vierde zijn er andere oplossingen mogelijk. Als er een gevellift beschikbaar is voor uw pand kunnen onze medewerkers daar gebruik van maken. Daarnaast is het voor onze glazenwassers mogelijk om een hoogwerker in te zetten.

    Glazenwasser op locatie

    Zoekt u een glazenwasser voor uw kantoor of bedrijfspand? De glazenwassers van Select Cleaning staan dan voor u klaar. Wij zitten altijd bij u in de buurt. Zo vindt u ons onder andere in omgeving Zwolle, van Kampen, Hasselt, Genemuiden, Emmeloord, Ommen, Dalfsen, Nieuwleusen, Dedemsvaart, Hoogeveen, Steenwijk en verder.

    Select cleaning voor uw gehele bedrijfspand

    U bent waarschijnlijk geïnteresseerd in een glazenwasser voor uw bedrijf. Misschien kunnen wij van Select Cleaning nog meer voor u betekenen? Hier vindt u ons aanbod in schoonmaakdiensten. Zo zorgen wij ervoor dat uw gebouw niet alleen stralend van buiten maar ook schoon en fris van binnen is. Kijk gerust rond of neem direct contact met ons op via 038-7600078.