De glazenwassers van Select Cleaning

De ramen van een pand, het eerst wat aan de buitenkant te zien is. Daarom zijn schone ramen een belangrijk onderdeel van het visitekaartje van je bedrijf. Met schone ruiten maak je meteen een goede eerste indruk. Daarom helpen wij je graag met onze professionele glazenwassers. Hoe dat in zijn werk gaat leggen wij je uit.

5 tips voor minder stof op kantoor van schoonmaakbedrijf Select Cleaning

Schone ramen voor de toekomst

Het tijdig schoonmaken van de ruiten is niet alleen belangrijk voor een frisse uitstraling. Het kan er ook voor zorgen dat de ramen en kozijnen een langere tijd meegaan. Teveel vuil op de ruiten kan namelijk voor krassen zorgen. Door ze regelmatig schoon te maken voorkom je dit. Daarnaast kan vuil ophopen op de kozijnen, als dit te lang blijft liggen kan het zorgen voor beschadiging. Periodieke glasbewassing zorgt er dus ook voor dat de levensduur van jouw ruiten verlengd kan worden. 

Streeploze ramen

Een raam is pas echt schoon als deze zonder strepen worden schoongemaakt. Het lijkt een simpele klus, maar streeploos ramen zemen kan een echte uitdaging zijn. Bij Select Cleaning zetten we alleen professionals in en gebruiken we de juiste schoonmaakproducten. Deze producten zijn speciaal geschikt voor ramen en zijn voorzien van het EU ecolabel, dus ook helemaal duurzaam en veilig. Naast deze producten maken we gebruik van osmosewater. Deze techniek zorgt voor een stralend schoon resultaat, zonder de ramen of kozijnen te beschadigen. 

Glazenwassen op hoge verdiepingen

Een raam wassen binnen of op de begane grond is vaak zo gedaan. De uitdaging komt voornamelijk bij ruiten op grote hoogtes. Gelukkig weten de professionals van Select Cleaning hier ook raad mee. We maken gebruik van een telescoopstang, voor alle ramen tot de vierde verdieping. Moeten moeilijk bereikbare hoeken gereinigd worden of op grotere hoogtes, dan maken we gebruik van een hoogwerker of gevellift. Zodat alle ramen helemaal streeploos en veilig gereinigd kunnen worden. 

Glasbewassing door Select Cleaning

Ben jij ook toe aan een schone uitstraling voor je pand? De professionals van Select Cleaning staan graag voor je klaar.

Wij bieden verschillende schoonmaakwerkzaamheden aan, waaronder glasbewassing en zonnepaneelreiniging. Ook voor periodieke werkzaamheden kun je bij ons terecht, dan ben je altijd voorzien van een schoon pand. 

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

Wij leveren geen schoonmaakdiensten aan particulieren.