Dakgoot schoonmaak Utrecht

Het reinigen van de dakgoot is meer dan schoonmaak alleen. Het is namelijk nodig om tijdig uw dakgoten te laten reinigen. Door verstoppingen in de dakgoot kan er veel schade ontstaan. Voorkomen is beter dan voor ongewenste verrassingen komen te staan. Bij Select Cleaning helpen we u in Utrecht graag met het voorkomen van deze eventuele problemen. Met veel ervaring in het reinigen van dakgoten zijn wij het team voor uw klus in Utrecht.

Bladeren, vuil, zand of nesten van vogels kunnen ervoor zorgen dat de dakgoot verstopt raakt en hierdoor kan het water niet goed weg. Met als gevolg dat de dakgoot op ongewenste plaatsen zal overlopen of het water en vuil zijn weg vindt in het pand zelf. Dit kan leiden tot een lekkage, overstroming, schade aan het pand of zelfs ongedierte en schimmels. Schakel op tijd de hulp in van de professionals van Select Cleaning om deze zorgen voor te zijn.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in. Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen. Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen. Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
Meer over ons Schoonmaak offerte

Dakgoot schoonmaken op kantoor

De zomer ligt inmiddels achter de rug, de herfst is in aantocht. Herfst betekent meer regen, vallende bladeren en daardoor dus ook meer vuil op het dak en in de dakgoot.

Meer informatie

Een gezonde en veilige werkplek

Een schone en gezonde werkplek draagt bij aan goede resultaten van werknemers. Ze zijn niet alleen gelukkiger, ze worden ook minder snel ziek.

Meer informatie

4 tips voor een schoon klaslokaal

Een schoon klaslokaal is niet alleen fijn, maar ook erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers wordt tegengegaan.

Meer informatie