Dakgoot schoonmaak Utrecht

Het reinigen van de dakgoot is meer dan schoonmaak alleen. Het is namelijk nodig om tijdig uw dakgoten te laten reinigen. Door verstoppingen in de dakgoot kan er veel schade ontstaan. Voorkomen is beter dan voor ongewenste verrassingen komen te staan. Bij Select Cleaning helpen we u in Utrecht graag met het voorkomen van deze eventuele problemen. Met veel ervaring in het reinigen van dakgoten zijn wij het team voor uw klus in Utrecht.

Bladeren, vuil, zand of nesten van vogels kunnen ervoor zorgen dat de dakgoot verstopt raakt en hierdoor kan het water niet goed weg. Met als gevolg dat de dakgoot op ongewenste plaatsen zal overlopen of het water en vuil zijn weg vindt in het pand zelf. Dit kan leiden tot een lekkage, overstroming, schade aan het pand of zelfs ongedierte en schimmels. Schakel op tijd de hulp in van de professionals van Select Cleaning om deze zorgen voor te zijn.

Dakgoot schoonmaak in Utrecht bij Select Cleaning

Zo werkt dakgoot reiniging bij Select Cleaning in Utrecht

Wij nemen contact met u op

Door middel van een persoonlijke telefonisch intake kunnen wij een goed beeld vormen van uw wensen. We bespreken de mogelijkheden voor het reinigen van de dakgoten van uw pand in Utrecht. U kunt kiezen voor eenmalige reiniging of periodieke onderhoudsbeurten.

Indien nodig volgt er nog een bezoek bij uw op locatie. Zodat wij precies weten welke expertise er van ons gevraagd wordt voor de betreffende schoonmaakdiensten.

Een scherpe offerte

Bij Select Cleaning hanteren we gunstige tarieven voor onze dakgoot reiniging. Verder is er veel mogelijk vanwege onze flexibele afspraken tijdens de samenwerking. Wij leggen graag meer uit over deze gunstige voorwaarden tijdens een gesprek.

We gaan aan de slag

De vraag naar dakgootreiniging komt niet voor niets, vaak komt dit op een moment dat er snel actie ondernomen moet worden. Daarom willen wij ook zo snel mogelijk voor u aan de slag gaan. We plannen samen op korte termijn de reinigingswerkzaamheden in.

U kunt hier een offerte aanvragen voor dakgoot reiniging in Utrecht

Heeft u interesse in dakgoot schoonmaak van Select Cleaning? Vraag hier dan uw offerte aan voor deze gewenste schoonmaakwerkzaamheden.

Wist u dat u bij Select Cleaning ook terecht kunt voor periodieke onderhoudsbeurten aan uw dakgoot? Wij voorzien u dan structureel van een van onze professionals voor de reiniging. Zo bent u er altijd op tijd bij en voorkomt u dat uw te laat schoonmaakwerkzaamheden laat verrichten aan uw dakgoot. Ook heeft u zo geen last van eventuele wachttijden. Als u gebruik wil maken van deze mogelijkheid dan kunt u dit aangeven in het contactformulier.

Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst te ervaren of dakgootreiniging van Select Cleaning iets voor u is. Een offerte voor deze werkzaamheden kunt u hiernaast in het formulier aanvragen. Een van onze medewerkers neemt dan contact met u op om de aanvraag door te spreken.

Heeft u nog vragen, stel ze dan ook gerust. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij verzorgen geen dakgoot schoonmaak voor particulieren.

  Het complete pakket

  Select Cleaning is een allround schoonmaakbedrijf. Door de vele jaren ervaring hebben wij een brede kennis over reiniging van verschillende ruimtes, zowel binnen als aan de buitenkant van bedrijfspanden.

  Naast het schoonmaken van dakgoten kunt u ook bij ons terecht voor onder andere specialistische reiniging, glasbewassing, zonnepaneel reiniging, tapijtreiniging of schoonmaakonderhoud. Wilt u er zeker van zijn dat uw gehele kantoor altijd schoon, fris en stralend is? Kies dan voor een geheel onderhoudsplan, wij denken graag mee hoe wij u het best kunnen helpen.

  Bekijk al onze schoonmaakdiensten of neem direct contact met ons op via 038-7600078.

  Dakgoot reiniging op locatie

  Wilt u uw dakgoot gereinigd hebben voor uw kantoor of bedrijfspand? De schoonmaakservice van Select Cleaning staat dan voor u klaar. Wij zitten altijd bij u in de buurt. Zo vindt u ons onder andere in omgeving Zwolle, van Kampen, Hasselt, Genemuiden, Emmeloord, Ommen, Dalfsen, Nieuwleusen, Dedemsvaart, Hoogeveen, Steenwijk en verder.