Bouwoplevering schoonmaak in Utrecht

Een opleveringsschoonmaak in Utrecht is de laatste maar zeker niet minst belangrijke taak na een bouw of renovatie. Er is hard gewerkt aan een nieuwbouwproject, bedrijfspand of renovatie en dit resultaat mag gezien worden. Bij Select Cleaning zorgen we voor dit stralende resultaat van uw bouwproject in Utrecht. We werken snel en vakkundig zodat de eigenaar snel kan genieten van het resultaat.

Er blijft vaak veel rommel achter na een bouw of renovatie. Puin dat opgeruimd dient te worden, resten verf op ongewenste plekken of een cementsluier op de tegels. Denk ook aan de gevel en buitenkant die gereinigd dient te worden. Natuurlijk hoort het verwijderen van stof en het fris opleveren van de vloer en ramen hier ook bij. Niet altijd een gemakkelijke taak maar de professionals van Select Cleaning kunnen met hun kennis en ervaring elke schoonmaakklus aan.

Bouwoplevering schoon in Utrecht

Zo werkt opleveringsschoonmaak in Utrecht bij Select Cleaning

Wij nemen contact met u op

Door middel van een persoonlijke telefonische intake kunnen wij een goed beeld vormen van uw vraag. Natuurlijk komen we ook langs voor een grondige inspectie. Zo weten wij precies wat er van ons team verwacht wordt met betrekking tot de bouwoplevering schoonmaak.

We bespreken uw wensen voor de schoonmaakwerkzaamheden en bekijken de mogelijkheden. Hierna maken wij een plan op maat voor de opleveringsschoonmaak van uw pand(en).

Een scherpe offerte

Bij Select Cleaning hanteren we gunstige tarieven voor onze schoonmaakwerkzaamheden. We zijn graag flexibel en denken met u mee hoe we u het best kunnen helpen tijdens de samenwerking. We leggen u graag meer uit over deze gunstige voorwaarden tijdens een persoonlijk gesprek.

We gaan aan de slag

Wij snappen dat u zo snel mogelijk na de bouw de schoonmaakwerkzaamheden wil laten uitvoeren. We plannen daarom de schoonmaak zo dicht mogelijk tegen de oplevering aan. Zo kan het schone pand snel betreedt worden door de eigenaar.

U kunt hier een offerte aanvragen voor bouwoplevering schoonmaak in Utrecht

Wij verzorgen opleveringsschoonmaak voor elk soort bouwproject. Heeft u hier vragen over dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Wist u dat u bij Select Cleaning ook terecht kunt voor een periodieke samenwerking? Ideaal als er schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden tijdens de bouw of renovatie zelf. Zo heeft u altijd op tijd een team van Select Cleaning voor u klaar staan en geen last van wachttijden. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid voor een periodieke samenwerking, dan kunt u dit aangeven in het contactformulier.

Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst te ervaren of bouwoplevering schoonmaak van Select Cleaning iets voor u is. Een offerte hiervoor kunt u in het formulier hiernaast aanvragen. Een van onze medewerkers neemt dan contact met u op om de aanvraag door te spreken.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wij verzorgen geen schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren.

  Na de oplevering zeker van een blijvend resultaat?

  Zo mooi als het op de dag van intrekken was, dat wilt u ongetwijfeld zo houden. Neem daarom eens vrijblijvend contact op voor en periodieke schoonmaakservice.

  • Scherpe prijzen

  • Schoonmaak op elk moment

  • Breed aanbod van diensten

  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden

  • Totaaloplossingen

  • Persoonlijke contact