Bouwoplevering schoonmaak Utrecht

Een opleveringsschoonmaak in Utrecht is de laatste maar zeker niet minst belangrijke taak na een bouw of renovatie. Er is hard gewerkt aan een nieuwbouwproject, bedrijfspand of renovatie en dit resultaat mag gezien worden. Bij Select Cleaning zorgen we voor dit stralende resultaat van uw bouwproject in Utrecht. We werken snel en vakkundig zodat de eigenaar snel kan genieten van het resultaat.

Er blijft vaak veel rommel achter na een bouw of renovatie. Puin dat opgeruimd dient te worden, resten verf op ongewenste plekken of een cementsluier op de tegels. Denk ook aan de gevel en buitenkant die gereinigd dient te worden. Natuurlijk hoort het verwijderen van stof en het fris opleveren van de vloer en ramen hier ook bij. Niet altijd een gemakkelijke taak maar de professionals van Select Cleaning kunnen met hun kennis en ervaring elke schoonmaakklus aan.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in. Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen. Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen. Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
Meer over ons Schoonmaak offerte

Dakgoot schoonmaken op kantoor

De zomer ligt inmiddels achter de rug, de herfst is in aantocht. Herfst betekent meer regen, vallende bladeren en daardoor dus ook meer vuil op het dak en in de dakgoot.

Meer informatie

Een gezonde en veilige werkplek

Een schone en gezonde werkplek draagt bij aan goede resultaten van werknemers. Ze zijn niet alleen gelukkiger, ze worden ook minder snel ziek.

Meer informatie

4 tips voor een schoon klaslokaal

Een schoon klaslokaal is niet alleen fijn, maar ook erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers wordt tegengegaan.

Meer informatie