WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

De voordelen van biologische schoonmaakproducten

Dat schoonmaakproducten goed schoonmaken is natuurlijk belangrijk. Je wil dat het een schone en veilige omgeving creëert. Toch is de samenstelling van een schoonmaakmiddel ook net zo belangrijk om rekening mee te houden. Want je wil niet alleen een schone omgeving op de korte termijn, maar ook een veilige op de lange termijn. Daarnaast is het wel zo fijn dat de schoonmaakmiddelen verder geen mens, dier of milieu schaadt. Daarom leggen wij graag aan je uit wat de voordelen zijn van biologische schoonmaakproducten.

Voorkom hardnekkige vlekken

Agressieve schoonmaakmiddelen kunnen soms juist zorgen voor extra vlekken, in plaats van ze te verwijderen. Op poreuze oppervlakken of in textiel kunnen bleek of andere heftige stoffen onuitwisbare vlekken achterlaten. Denk hierbij aan kleding van diegene die schoonmaakt maar ook aan raambekleding, vloerbedekking of meubels. Biologische schoonmaakmiddelen maken op mildere wijze schoon, waarbij deze vlekken worden voorkomen.

Schoonmaken met een milde geur

Het is heerlijk als een ruimte lekker fris ruikt na een schoonmaakbeurt. Wat echter minder fijn is: een kantoor dat naar zwembad ruikt vanwege het chloor dat gebruikt is of naar een heftige parfum die niet iedereen kan waardelen. Biologische schoonmaakmiddelen hebben vaak een mildere of natuurlijke geur. Hierdoor ruikt het nog steeds lekker fris, maar is de geur niet te overweldigend.  

Veilig schoonmaken voor dieren

In een kantoorpand of schoolgebouw zul je niet snel huisdieren tegenkomen. Toch is het belangrijk om na te denken over de veiligheid voor dieren. Het schoonmaakmiddel dat wordt gebruikt komt snel in de buitenlucht of het water terecht. Als er giftige stoffen in dit middel zitten kan dit erg schadelijk zijn voor vogels, vissen of andere dieren. Als er ook een manier van schoonmaken is waarbij dieren niet mogelijk worden geschaad is dat natuurlijk altijd een betere optie. 

Schoonmaken voor de gezondheid

Een schone omgeving is niet alleen belangrijk omdat het fijn is en er net en fris uitziet. Het is ook belangrijk voor de gezondheid. Het voorkomt namelijk de verspreiding van virussen en bacteriën en het ontstaan van schimmels. Dan is het toch vreemd dat er vaak met producten wordt schoongemaakt die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Met biologische en ecologische schoonmaakproducten ben je er zeker van dat deze veilig zijn voor de gezondheid. Het is hierbij niet slecht om de producten in te ademen of met de huid mee in aanraking te komen. 

Duurzaam en veilig laten schoonmaken door Select Cleaning

Wij vinden het belangrijk dat we voor jou en je team een veilige en schone omgeving creëren. En dat we daarnaast geen mens, dier of milieu schaden met onze werkzaamheden. We kiezen dus bewust voor biologisch goedgekeurde schoonmaakproducten en duurzame schoonmaaktechnieken zoals osmosewater.

Wil je de schoonmaakwerkzaamheden op een veilige en duurzame manier uitbesteden? Geen zorgen, wij van Select Cleaning staan voor je klaar. Onze professionals weten precies wat er nodig is om weer een veilig en stralend kantoorpand te realiseren. 

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

Wij leveren geen schoonmaakdiensten aan particulieren. 

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Onze schoonmaakdiensten

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in. Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen. Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen. Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
Meer over ons Schoonmaak offerte

Dakgoot schoonmaken op kantoor

De zomer ligt inmiddels achter de rug, de herfst is in aantocht. Herfst betekent meer regen, vallende bladeren en daardoor dus ook meer vuil op het dak en in de dakgoot.

Meer informatie

Een gezonde en veilige werkplek

Een schone en gezonde werkplek draagt bij aan goede resultaten van werknemers. Ze zijn niet alleen gelukkiger, ze worden ook minder snel ziek.

Meer informatie

4 tips voor een schoon klaslokaal

Een schoon klaslokaal is niet alleen fijn, maar ook erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers wordt tegengegaan.

Meer informatie