Schoonmaakservice
Select Cleaning

De schoonmaakservice van Select Cleaning is in verschillende typen dienstverlening geschikt voor bedrijven. Of u nu voor één dag in de maand een schoonmaakservice wil boeken of gebruik wil maken van onze diensten gedurende meerdere dagen per week, wij hebben een geschikt schoonmaakpakket voor u.

 

Lees verder

Onze diensten

Daarom.
Select Cleaning

Bent u op zoek naar een kwalitatief schoonmaakbedrijf bij u in de buurt? Select Cleaning is dan de juist partner voor u als bedrijf. Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan of neem contact met ons op voor advies op maat.

Lees meer

Tapijt reinigen

Geen schoonmaakservice is volledig als je niet goed zorg draagt voor tapijtreiniging. Select Cleaning heeft jarenlange ervaring en is zeer bekwaam in het tapijt reinigen van allerlei soorten tapijt. Geen tapijt is dan ook te vies om weer volledig schoon te krijgen. Als schoonmaakbedrijf uit dé tapijtstad van Nederland, is uw tapijt bij ons in goede handen. Meer weten over tapijt reinigen?

 

Lees meer

Schoonmaak onderhoud

Een schoonmaakservice is niet relevant als je geen structureel onderhoud aanbiedt. Bij Select Cleaning kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten en zodoende blijvend verzekerd blijven van een goede ouderwets sterke schoonmaak. Meer weten over algemeen schoonmaakonderhoud?

Lees meer

Glazenwasser inhuren

Glasbewassing door glazenwassers is een belangrijk element in onze schoonmaakservice. Binnen in uw pand moet het brandschoon zijn, maar het is net zo prettig om naar een strak blauwe lucht te kijken door een heldere raampartij.
Onze glazenwassers maken gebruik van kwaliteitsmaterialen om vetvrij en krasvrij te werk te gaan. Meer weten over een glazenwasser inhuren?

Lees meer