Jouw bedrijf corona proof schoongemaakt

De corona crisis heeft gezorgd voor vele veranderingen in het bedrijfsleven en ook het schoonmaken daarvan. De ooit zo volle kantoren stonden opeens helemaal leeg en thuiswerken werd de norm. Toch kunnen we langzaamaan weer terug naar het werken op kantoor. Dit brengt wel nieuwe uitdagingen met zich mee, want hygiëne op de werkvloer is belangrijker dan ooit. Bij Select Cleaning denken we graag met u mee hoe we een veilige werkomgeving kunnen creëren voor u en uw medewerkers.

Jouw organisatie corona proof schoonmaken

Het belang van corona proof schoonmaken

Hygiëne is letterlijk van levensbelang, zeker in deze tijd en vooral op plekken waar veel mensen samenkomen zoals een kantoor. Goed schoonmaken zorgt ervoor dat de verspreiding van virussen wordt tegengegaan. Daarbij is het belangrijk dat niet alleen de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden goed worden uitgevoerd maar dat er daarnaast ook gedesinfecteert wordt. Desinfecteren is niets meer of minder dan het doden van bacteriën, schimmels en virussen. Door dit vaak genoeg te doen wordt de kans op besmetting in een kantoorpand sterk verminderd.

Hoe werkt corona proof reinigen

Wij bespreken graag telefonisch en/of op uw locatie wat de beste schoonmaak aanpak is voor uw bedrijf. De aanpak baseren we op de ruimtes, de gebruiksfrequentie, het aantal medewerkers en de mate van vervuiling.

Allereerst zal er een grondige schoonmaak plaatsvinden waarbij het gehele kantoor gereindigd en gedesinfecteert wordt. Zo wordt er een goede hygiënische basis gelegd die daarna makkelijker is bij te houden. Hierop volgend zullen er terugkerende schoonmaak- en desinfectie werkzaamheden worden ingepland. Dit zullen de gebruikelijk schoonmaakwerkzaamheden zijn voor het gehele bedrijfspand maar dan vaker en/of grondiger. Daarnaast worden specifieke ruimtes of materialen frequent extra gedesinfecteert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de werkplekken, deurklinken en toiletten maar ook andere veel gebruikte ruimtes zoals een koffiecorner of lift.

Schoonmaken volgens de RIVM richtlijnen

Onze medewerkers hebben ruime kennis en veel ervaring met het hygiënisch reinigen van onder andere kantoorruimtes. Daarbij staat de veiligheid van zowel uw medewerkers als onze schoonmaak professionals voorop. Er wordt schoongemaakt volgens de RIVM richtlijnen met het gebruik van voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast wordt er extra aandacht geschonken aan het desinfecteren van aanraakpunten.

Jouw kantoor corona proof? Select Cleaning helpt u verder

Het doel van Select Cleaning is dat er veilig gewerkt kan worden in een schone omgeving. Zodat werknemers met een gerust hart terug naar kantoor kunnen. Wij denken graag met u mee over wat voor aanpak het best past voor uw bedrijf en bedrijfsruimte.

Voor een offerte of vragen kunt u hier contact met ons opnemen. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.