Glasbewassing nodig?

Zoekt u een goede en professionele glazenwasser? Dan bent u bij Select Cleaning aan het juiste adres. U kunt hier een glazenwasser boeken om uw bedrijfspand of kantoorpand weer te laten glimmen. Graag komen we met u in contact om met u de mogelijkheden te bespreken. Zowel structurele glasbewassing als eenmalig een glazenwasser huren is mogelijk. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en boek uw glazenwasser!

Liever direct contact?

Bel 038 – 7600 0078

U kunt hier een offerte voor glasbewassing aanvragen

Zoekt u structurele glasbewassing? Dan helpen wij u graag.

Wij hebben alle middelen in huis om uw bedrijf van binnen en buiten van glasbewassing te voorzien. We kunnen indien nodig hoogwerkers en telescoop (osmose) bewassing inzetten om bij alle uithoeken te komen.

Neem daarom vandaag contact op of vraag hier een offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen.

Vraag nu glasbewassing aan


Glasbewassing voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven hanteert Select Cleaning gunstige tarieven voor glasbewassing in combinatie met overige schoonmaakservice. Ook voor eenmalige glasbewassing of het structureel inhuren van een glazenwasser bij u in de buurt bent u bij ons aan het juiste adres.

Glazenwasser in uw regio?

Wij zijn in uw regio zeer actief! Zo vindt u onder andere bij ons de glazenwasser die u zoekt in de omgeving van Zwolle, Kampen, Hasselt, Genemuiden, Emmeloord, Ommen, Dalfsen, Nieuwleusen, Dedemsvaart, Hoogeveen, Steenwijk en verder.

Onze overige diensten

  • Tapijt reinigen

  • Algemeen schoonmaakonderhoud

  • Specialistische reiniging

  • Schoorsteen vegen

  • Bouwoplevering schoonmaak

Glasbewassing inhuren? Vul onderstaand formulier in en vraag een offerte aan