Glasbewassing bij Select Cleaning

Ramen zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van een kantoorpand. Het is vaak het eerste wat mensen van buitenaf zien en dus de eerste indruk die gasten en klanten krijgen.

Een stralend resultaat is waar wij bij Select Cleaning, met de glasbewassing, dan ook voor gaan. Hoe we dat precies doen, dat leggen wij graag aan u uit.

Een glazenwasser van Select Cleaning

Het belang van glasbewassing

Naast dat schone ramen een visitekaartje voor uw bedrijf zijn heeft glasbewassing meerdere belangrijke voordelen. Als de ramen schoon zijn zorgt dit er ook voor dat er meer licht doorkomt, het zorgt voor een frisse en lichte uitstraling dus. Door regelmatig de ramen te laten schoonmaken kan er ook schade voorkomen worden. Bij teveel vuil kunnen er namelijk krassen ontstaan op het glas of kunnen de kozijnen verslechteren. Het structureel laten reinigen van uw ramen is dus een goede investering in uw pand. 

Van begane grond tot grote hoogtes

Als u kiest voor professionele glasbewassing dan doet u dat natuurlijk omdat u uw bedrijf van onder tot boven wil laten stralen. Een frisse en schone uitstraling voor het gehele pand. Dat is natuurlijk waar de professionele glazenwassers om de hoek komen kijken. De begane grond is meestal niet zo’n probleem, met een spons en een zeem komt u dan een heel eind. De uitdaging zit hem vooral in de hogere verdiepingen of de moeilijk bereikbare hoeken. Gelukkig is dat voor de professionals van Select Cleaning geen probleem.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de ramen op verdiepingen boven de begane grond te reinigen. De glazenwassers kunnen met behulp van een telescoopsysteem vanaf de begane grond tot aan de vierde verdieping komen. Het telescoopsysteem voert osmose water aan en af waardoor op een efficiënte manier gewassen kan worden.

Voor een gebouw hoger dan de vierde verdieping, kan een hoogwerker of gevellift worden ingezet.

Streeploos resultaat

Een raam is pas echt goed schoon als het een streeploos eindresultaat is. Daarom is het belangrijk om met de juiste kennis maar ook met de juiste producten te werken. Al onze schoonmaakproducten hebben het EU ecolabel dus zijn naast effectief, ook nog eens niet schadelijk voor het milieu. Daarnaast werken we met osmose water, een techniek die duurzaam is en zorgt voor een stralend resultaat op glas en zonnepanelen. Onze glazenwassers zijn professionals en zij weten alles van schone ramen. Deze combinatie zorgt voor een streeploos en stralend eindresultaat. Zodra de glazenwassers klaar zijn kunt u meteen genieten van de frisse uitstraling van uw bedrijf.

Professionele glasbewassing voor uw bedrijf?

Heeft u interesse in het professioneel laten reinigen van de ramen van uw bedrijfspand? Hier
kunt u alles lezen over ons aanbod in glasbewassing en een offerte opvragen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder op weg naar een stralend bedrijfspand.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor glasbewassing, hieronder kunt u contact met ons opnemen.