Een schoon kantoor voor betere resultaten

Een werkomgeving hoort nu eenmaal schoon te zijn dat weten we allemaal. We laten het kantoor regelmatig schoonmaken omdat we weten dat het nodig is. Maar waarom is het nu zo belangrijk dat een werkomgeving opgeruimd en schoon is? Dat heeft niet alleen te maken met een goed visitekaartje maar ook met de gezondheid en de resultaten van uw werknemers. We vertellen u graag alle voordelen van het hebben van een schoon kantoor en hoe u kunt profiteren van al deze voordelen. 

Gezonde werknemers

Een werkomgeving waar meerdere mensen zitten is nu eenmaal een broedplaats voor bacteriën en virussen. Verschillende mensen maken gebruik van de deuren, lichtknopjes, toetsenborden, sanitaire voorzieningen en de keuken. Wanneer er niet tijdig wordt schoongemaakt dan krijgen deze virussen en bacteriën de kans om te groeien en zich te verspreiden. U wilt natuurlijk voorkomen dat er bij één ziekmelding binnen no-time het halve team thuis zit. Daarnaast zorgt een stofvrije en schone werkplek ook voor een veiligere en gezondere werkomgeving. Het is bewezen dat als een kantoor regelmatig, grondig en met de juiste producten wordt schoongemaakt dat het ziekteverzuim daalt. 

5 tips voor minder stof op kantoor van schoonmaakbedrijf Select Cleaning

Een frisse geur op kantoor

Naast dat het natuurlijk fijn is dat alles is gereinigd in het kantoor is de frisse geur ook een bijkomend voordeel van de dagelijkse poetswerkzaamheden. Dit is niet alleen een goed visitekaartje voor gasten die u ontvangt, het heeft nog meer effect. Geur doet namelijk veel met de mens. Specifieke geuren kunnen ervoor zorgen dat iemand zich gelukkiger voelt, meer focus heeft, dingen sneller kan onthouden of beter de rust kan bewaren. Een frisse geur zorgt ervoor dat uw medewerkers daadwerkelijk opgewekter en met meer focus aan het werk gaan. 

Een opgeruimd bureau is een opgeruimd hoofd

Naast een schone werkomgeving is het ook van belang dat een werkomgeving opgeruimd is. Dit daagt bij aan meer structuur, productiviteit en rust voor uw werknemers. Als er namelijk veel spullen liggen of wanneer een werkplek niet schoon aanvoelt kan dit onrust en chaos in het hoofd veroorzaken. Werknemers zijn sneller afgeleid, doen langer over een taak en zijn ook minder creatief. Een schoon en opgeruimd bureau zorgt dus voor betere resultaten in uw team. 

Professionele kantoor schoonmaak door Select Cleaning

We snappen als geen ander dat het opruimen en schoonmaken van uw kantoor een klus is die u er niet zelf bij kunt hebben. De agenda’s van u en uw team zijn vaak al vol genoeg en dan staat schoonmaken niet bovenaan de prioriteiten. U weet nu het belang van een schoon kantoor en daarom helpen we u hier graag mee.

De professionals van Select Cleaning heb jarenlange ervaring met het grondig en goed reinigen van bedrijfspanden. U kunt ons inzetten voor periodieke schoonmaakwerkzaamheden, maar ook voor specialistisch werk als glasbewassing, tapijtreiniging of zonnepaneel reiniging. Uw kantoorpand is onze zorg en wij helpen u dan ook graag aan een schone en frisse werkomgeving. Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Wij leveren geen schoonmaakdiensten aan particulieren.