Duurzaamheid bij Select Cleaning

Iedereen laten werken in een schone omgeving, dat is wat wij belangrijk vinden. Dat u met een gerust gevoel aan het werk kan en doen waar u goed in bent. Dat doen wij ook: doen waar we goed in zijn, het schoonmaken van uw werkomgeving. Het blijft alleen niet bij het schoonmaken, wij willen namelijk meer doen dan dat. We willen op onze manier bijdragen aan een duurzame toekomst.

Duurzaam Schoonmaakbedrijf Select Cleaning

Duurzaam schoonmaken

Schoonmaken heeft als doel een veilige, frisse en fijne omgeving creëren. Echter kan het reinigen of schoonmaken ook nadelige gevolgen hebben voor mens en milieu als dit niet op de juiste manier wordt gedaan. Bijvoorbeeld door het gebruik van de verkeerde chemische middelen of het overmatig gebruik van wegwerpartikelen. Bij Select Cleaning doen wij ons uiterste best om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Zodat we niet alleen bijdragen aan een schone omgeving voor u op werk maar ook kijken naar de wereld daarbuiten.

Wij zijn als bedrijf ook steeds in ontwikkeling en verdiepen ons in nieuwe manieren van schoonmaken en reinigen. Een van de stappen die wij hierin zetten is het gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen. Professionele reinigingsmiddelen die effectief zijn maar niet schadelijk voor mens of milieu. De producten zijn daarnaast ook maatschappelijk verantwoord geproduceerd en hebben het EU Ecolabel.

Efficiënt aan het werk

Onze schoonmaakmedewerkers hebben jarenlange ervaring in verschillende branches. Zij weten daardoor precies wat ervoor nodig is om elke schoonmaakklus te klaren. Hierdoor werken zij ook efficiënt. Dit is niet alleen voordelig zodat de schoonmaakwerkzaamheden voor u zo snel mogelijk zijn gedaan. Dit zorgt er ook voor dat er met zo min mogelijk verspilling van materialen wordt gewerkt en het licht en de verwarming niet onnodig lang aan hoeft te blijven. Dit is natuurlijk kostenbesparend voor u maar draagt ook bij aan een duurzame aanpak.

zonnepanelen die gereinigd worden

Zonnepanelen

Groene energie is de toekomst en zonnepanelen zijn hier een mooi voorbeeld van. Wij werken graag samen met bedrijven die op hun manier een steentje bijdragen voor deze wereld. Daarom zijn wij onder andere gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen. Het tijdig schoonmaken van zonnepanelen is belangrijk, want vuil op de zonnepanelen zorgt voor een lager rendement. Wij reinigen zonnepanelen met osmosewater. Dit is een manier van reinigen die veilig is voor de panelen. Daarnaast is het ook erg duurzaam omdat er geen chemische reinigingsmiddelen aan te pas komen.

We doen het samen

Zo duurzaam mogelijk werken dat doen wij samen met u. Als we als bedrijven samen optrekken kunnen we een nog grotere impact maken op duurzaamheid. We staan daarom ook open voor ideeën en we gaan graag met u in gesprek. Zodat we onze werkwijze zo goed mogelijk op elkaar kunnen afstemmen. Met als doel een zo schoon mogelijk eindresultaat en een stap in de goede richting voor onze omgeving.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor schoonmaakwerkzaamheden, hieronder kunt u contact met ons opnemen.