De voordelen van een glazenwasser op kantoor

Een schoon kantoor is niet alleen een visitekaartje voor uw bedrijf maar zorgt ook voor gelukkigere en gezondere werknemers. Schone ramen zijn een belangrijk onderdeel hiervan, een glazenwasser op kantoor kan dus niet ontbreken.

Dat het kantoorpand er van binnen verzorgd uit ziet is vaak geen probleem. Er wordt op dagelijkse of wekelijkse frequentie schoongemaakt en dat is voldoende om alles in de basis schoon te houden. Toch worden ramen hier vaak in vergeten. Omdat er in de dagelijkse schoonmaakronde geen tijd voor is of omdat het een lastige klus is om van buiten de ramen te wassen. Waarom u toch het best kunt kiezen voor een glazenwasser op kantoor vertellen we u graag.

5 tips voor minder stof op kantoor van schoonmaakbedrijf Select Cleaning

Waarom een glazenwasser op kantoor?

Ramen zijn een heel belangrijk onderdeel van een gebouw. Schone ramen zorgen meteen voor een positieve uitstraling aan de buitenkant. Daarnaast zorgt het binnen voor een frisser en lichter gevoel. U kunt maar één keer een eerste indruk achter laten en schone ramen kunnen hier een positieve bijdrage aan leveren. Een glazenwasser op kantoor is dus een goede investering om een juiste indruk achter te laten op klanten en gasten.

Hoe voorkomt u schade aan de ramen?

Naast dat schone ramen zorgen voor een mooi beeld op korte termijn heeft het ook op de lange termijn veel zin. Als vuil te lang blijft zitten op de ramen kan dit zorgen voor schade. Zand of stof kan krassen veroorzaken die lastig te herstellen zijn. Daarnaast kan vuil hardnekkig worden als het te lang blijft zitten, dit kan blijvende vlekken opleveren. Door uw ruiten regelmatig te laten wassen door een glazenwasser voorkomt u dit. Een relatief eenvoudige en goedkoper oplossing om de levensduur van uw ramen te verlengen. 

Een glazenwasser voor een gezonde werkomgeving

De buitenkant van de ramen wassen zorgt voor een goede uitstraling en een verlengde levensduur, maar vergeet ook zeker de binnenramen niet. Juist binnen kan er ongezien veel vuil en stof aan de ramen hechten. Vooral in bedrijvige ruimtes zoals een kantoorpand hecht zich snel, onzichtbaar vuil, aan de ramen. Als u te lang wacht met het reinigen van de ramen kunnen ongezonde bacteriën, virussen en zelfs schimmels ontstaan. Dit wilt u natuurlijk voorkomen om een gezonde en veilige werkomgeving te creëren. Een glazenwasser op kantoor is dus ook goed in te zetten voor de binnenkant van uw bedrijfspand. 

Professionele glasbewassing voor uw bedrijf?

Wij snappen dat het wassen van de ramen een taak is die er vaak bij inschiet. Werknemers zelf hebben het waarschijnlijk druk genoeg met hun eigen werkzaamheden en in de dagelijkse schoonmaakronde is hier te weinig tijd voor. Ook kan het zijn dat de juiste materialen niet aanwezig zijn om op grote hoogtes de ramen te reinigen. Zoals u kunt lezen is dat ontzettend zonde omdat schone ramen erg veel voordelen hebben.

Daarom helpen wij van Select Cleaning u hier graag meer verder. Wij hebben een team van professionele schoonmakers voor wie geen raam te groot of pand te hoog is. U kunt kiezen voor een glazenwasser op kantoor die eenmalig uw pand komt reinigen of voor periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Twijfelt u, heeft u vragen of wilt u meteen een offerte opvragen, dan kunt u hier vrijblijvend contact opnemen. Wij helpen u graag verder aan een schoon, stralend en streeploos kantoorpand.

 

Professionele schoonmaak

Met onze tips kunt u al de eerste stappen zetten om uw werkruimte zo schoon en stofvrij mogelijk te krijgen. Toch kan het fijn zijn om uw kantoor door een professioneel team te laten reinigen. Dit scheelt u veel tijd en zorgt ervoor dat alles echt grondig wordt schoongemaakt. U kunt kiezen voor eenmalige reinigingswerkzaamheden of periodieke schoonmaakdiensten. Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.